Buna ziua.Sunt din Ploiesti,am incalzire cu gaze , si am urmatoarea intrebare ..pot beneficia de ajutorul de incalzire a locuintei in conditia in care tatal meu (proprietarul locuintei ) a decedat ,eu sunt singurul mostenitor (mama fiind decedata anterior ) insa nu am facut succesiunea (din motive financiare )
Ajutorul se acorda doar pentru perioada sezonului rece – noiembrie – martie (dupa caz aprilie).
Cuantumul lunar al ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale este stabilit în funcţie de veniturile înregistrate pe membru de familie/persoană singură .
Titularul ajutorului pentru încălzirea locuinţei este persoana care a completat cererea, iar beneficiarul este familia sau persoana singură, dupa caz. Titularul ajutorului pentru încălzirea locuinţei este proprietarul locuinţei sau titularul contractului de închiriere al acesteia, ori alt membru de familie major şi legal împuternicit de proprietarul locuinţei sau de titularul contractului de închiriere ori, după caz, reprezentantul legal al persoanei singure care nu a împlinit vârsta de 18 ani