a_ddina a scris:
Nu e cazul sa \"lesine nimeni de rusine\", ori sa se ne batem cu pumnul in piept, aratand acuzator spre \"victima\". Acest tanar este student, nu taie frunza la caini,
Pe mine ma lasa rece ca-i student, ma intereseaza mai mult cum gandeste, ca sa il pot intelege.
Scoala nu te face mai destept. Scoala te face mai pregatit -daca exista un fundament intelectual pe care se poate construi pregatirea. Ori aici, din ce se vede (felul cum judeca) nu exista.
BTW... domnule student, unde sunteti student; institutia, specialitatea, forma de invatamant? Ca poate, sunteti student la ID si mama poate va mai trimite si la munca, ca-i sunteti tot mai greu in spate.
Apropo, eu in facultate m`am intretinut singur (politehnica, cursuri de zi) si mai trimeteam bani acasa si mamei care ma crescuse singura, fiind orfan de la 7 ani -mai aveam acasa inca 2 frati mai mici.
Cum m`am intretinut? simplu, muncind in timpul liber. Am invatat meserii ca; zugrav, faiantar, electrician...si gaseam de munca la persoane fizice, mai mult decat puteam presta. Si castigam foarte bine.
Deci, de muncit, se poate muncii, si se gaseste -doar sa vrei. Astfel, va puteti plati o chirie, si scapati de \"mama cea haina\" ...si ea de d.voastra. Intre timp, mintile infierbantate se mai racesc, si veti judeca altfel.
Succes!