Din cauza ca nu imi gaseam diploma de bac nu am putut sa imi depun dosarul de somaj. Am gasit-o dar au trecut deja de 4 luni si un pic de l decizia de dat in somaj. Mai pot sa imi depun dosarul? Nu vreau sa imi fie platite din urma, ci doar din luna in curs....
Am fost anuntata miercuri seara 10.03.2010 ca incepand cu a doua zi sa nu ma mai prezint la servici sa ma duc dirct sa imi depun demisia, fara motiv fara preaviz fara nimic. In momentul in care i-am anuntat ca nu o sa vin sa imi depun demisia ca nu am de ce, mi s-a refuzat plata salariului pt zilele muncite. Incearca sa ma santajeze ca nu imi dau slariul decat in momentul in care vin sa imi depun demisia. Ce masuri pot sa iau in continuare?
Sunt nascuta in '53 si muncesc de la 27 de ani in invatamant. In iulie 2010 legal pot iesi la pensie. Am fost anuntata ca sunt pe lista celor ce urmeaza a fi disponibilizati Am de ales intre a-mi depune dosarul de pensie sau a intra in somaj.
Cineva mi-a spus ca ar exista o lege data conform careia persoanele care mai au maxim 2 ani pana la pensie nu pot fi concediate. Este adevarat? Daca da care este eceata lege?