avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dosar somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dosar somaj

Din cauza ca nu imi gaseam diploma de bac nu am putut sa imi depun dosarul de somaj. Am gasit-o dar au trecut deja de 4 luni si un pic de l decizia de dat in somaj. Mai pot sa imi depun dosarul? Nu vreau sa imi fie platite din urma, ci doar din luna in curs....
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:16, 14 Octombrie 2010
1. Daca intrarea in somaj se datoreaza incetarii CIM puteti depune dosarul la AJOFM dar veti primi indemnizatie de somaj de la data depunerii acestuia.
2. Perioada de somaj este aceeasi, in functie de anii de cotizare la somaj.
3. Dar ati gresit: daca nu gaseati diploma de bacalaureat puteati sa duceti diploma de 8 clase si nu mai pierdeati atata timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somajul... in sesiunea a doua, a bacalaureatului! DydyM DydyM Buna seara, somajul il mai primesc daca am dat si in sesiunea a doua( august- septembrie) bacalaureatul ? si daca \"da\" imi puteti spune va rog frumos pana in ... (vezi toată discuția)
Conditii de obtinere a somajului Lacd Lacd Buna ziua,e Am fost angajata timp de 6 ani la o societate comerciala, cu norma intreaga, de unde am plecat cu demisie. Am fost reangajata la o alta ... (vezi toată discuția)
Expirare contract de munca gravida ramona18121984 ramona18121984 Buna ziua.sunt insarcinata in 34 saptamani si urmeaza sa nasc pe 14 noiembrie.Sunt angajata cu contract pe perioada determinata si imi expira pe 1 noiembrie,cu ... (vezi toată discuția)