avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere-demisie????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere-demisie????

Am fost anuntata miercuri seara 10.03.2010 ca incepand cu a doua zi sa nu ma mai prezint la servici sa ma duc dirct sa imi depun demisia, fara motiv fara preaviz fara nimic. In momentul in care i-am anuntat ca nu o sa vin sa imi depun demisia ca nu am de ce, mi s-a refuzat plata salariului pt zilele muncite. Incearca sa ma santajeze ca nu imi dau slariul decat in momentul in care vin sa imi depun demisia. Ce masuri pot sa iau in continuare?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:07, 15 Martie 2010
Depuneti rapid o sesizare la ITM in care sa povestiti tot ce vi se intampla la firma.

V-as recomanda sa incercati sa mergeti zilnic la serviciu ptr a nu fi concediata ptr absente nemotivate.
S-ar putea intampla sa nu va primeasca, dar faceti intr-un fel sa existe un semn in firma (o semnatura de prezenta, un pontaj electronic, ceva) care sa demonstreze ca ati fost acolo in fiecare zi.
Prezentati-va la unitate si vedeti concret care este situatia, astfel puteti depune o sesizare la ITM. Demisia este actul dv. de vointa, nu va poate obliga sa va dati demisia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie Turcu Andrei Turcu Andrei Buna seara! Mi-am depus cererea de demisie pe data de 08.02.2018, pentru data de 15.02.2018. Atunci seful a spus ca vrea preaviz. Eu nu am fost de acord, Am ... (vezi toată discuția)
Nu vor sa imi aprobe demisia la zi elmauss elmauss Buna ziua, nu imi este aprobata demisia la zi. Astazi am cerut-o. Am propus apoi sa imi dea la zi de la 1 nov. si nici asa nu vor. Eu nu pot sa stau in preaviz ... (vezi toată discuția)
3 absente nemotivate - desfacere c.i.m. andrei_coma andrei_coma Un amic a lipsit de la locul de munca deoarece a intervenit ceva urgent si a trebuit sa plece lipsind nemotivat 3 zile. Nu a anuntat pe nimeni pt ca era nou ... (vezi toată discuția)