Buna ziua!
Doresc sa divortez, avem 30 de ani de casnicie, copiii sunt peste 25 de ani, eu nu detin nici un bun si nici nu doresc nimic de la sotul meu (partaj). Va rog mult sa-mi spuneti care este calea cea mai usoara si cea mai scurta de a divorta.
Multumesc!
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti si mie daca dupa divort pot lua numele de fata al mamei mele sau este obligatoriu sa iau numele meu dinainte de casatoria mea.
Multumesc mult!
Detin o casa cu curte si vecina mea are o casa care este hotar intre proprietati. Timp de 40 de ani aceasta nu a avut nici o pretentie, dar de un an de zile reclama terenul de sub acoperisul ei ca apartinandu-i, desi initial casa a fost construita pe calcan si ulterior a modificat acoperisul facandu-i streasina care cade in curtea mea. Eu detin casa de 5 ani si pana acum nu a fost nici un litigiu intre vecina mea si fostii proprietari.
Buna seara!
Va rog mult sa-mi spuneti si mie daca exista o lege care spune ca daca intre doi vecini, proprietari de imobile, nu a intervenit nici o reclamare a unui drept din partea unuia din ei pe timp de un anumit numar de ani, acesta pierde dreptul de a mai reclama ceva?
Va multumesc !