am fost la el dar nu am depus in scris dar mi-a cerut adresa de email ca-mi trimite copie dar de 4 luni...nimic.mi-a zis ca trebuie sa-l dau in judecata pe datornic si ma intreb ce rezolv,nu ajung tot la executor cu sentinta?
nu e acelasi lucru?
Acum 3 ani am imprumutat o persoana cu 20 000 ron cu act la notariat fara nicio dobanda si cu conditia ca intr-un an sa mi-i inapoieze.Nu mi-a dat niciun leu.In august2010 am solicitat ajutorul unui executor judecatoresc,am platit taxa de 600 ron si dupa cateva luni mi-a zis ca nu se poate recupera nimic ca respectivul nu e salariat desi stiu sigur ca e taximetrist pe masina personala la o firma de taxi si clar ca realizeaza venituri.Executorul nu mi-a aratat ca ar fi intreprins vreun demers sa-mi recuperez prejudiciul. Cum sa procedez?Executorul ia bani fara sa -mi arate macar ca l-a anuntat pe datornic in vreun fel?
Noile reglementari prevad posibilitatea incheierii unui contract de munca pe durata determinata, dar nu pe o perioada mai mare de 24 de luni, fata de 18 luni cat se prevedea anterior.
Articolul 80, articol care reglementeaza conditiile de incheiere ale contractului individual de munca pe durata determinata cuprinde doua noi alineate in care se limiteaza posibilitatea incheierii unor astfel de contracte, in sensul ca pot fi incheiate trei contracte consecutive pe durata determinata, contracte ce nu pot depasi impreuna 24 de luni.
In cazul in care a incetat un contract de munca pe perioada determinata, iar in termen de trei luni se incheie un nou astfel de contract, legiuitorul le considera contracte suuccesive, asa cum se prevede in alineatul 5 nou introdus la articolul 80.
La incalcarea celui de-al treilea contract succesiv individual de munca pe perioada determinata sau la expirarea celor 24 de luni, pe respectivul post va fi angajat un salariat cu contract individual de munca pe durata nedeterminata.
multumesc pt raspunsul prompt dar mie mi s-a spus ca mai nou codul muncii prevede ca dupa 3 contracte cosecutive trebuie sa fac intrerupere de 3 luni si voiam sa stiu daca este asa.directorul mi-a zis ca la 1 ian o sa ma primeasca din nou si ma gandeam ca poate fi o smecherie la mijloc.
multumesc inca odata
Buna ziua,
Sunt asistenta medicala si sunt angajata pe perioada determinata astfel:aug 2006 _iunie 2008 doua contracte:iunie 2008 -febr 2010 concediu de crestere al copilului:1febr 2010-30 sept 2010 al treilea contract la acelasi spital.
In conditiile in care contractele de munca pe per. nedeterminata sunt blocate,in ce conditii pot prelungi contractul de munca pe perioada determinata cu acelasi angajator?
Dupa 3 contracte este obligatoriu sa se faca o pauza si daca da pe ce perioada?
va multumesc
In urma cu un an am vandut un apartament unei familii care nu a avut suma completa (mai putin cu 200mil vechi) si am facut totusi acte de vanzare cumparare plus un alt act de imprumut cu aceasta suma cu termen de un an sa-mi dea banii.actut de imprumut l-am facut tot la notar.persoana nu mi-a dat niciun ban si spune ca nu poate face rost deloc.Cum sa procedez sa-l oblig sa -mi restituie banii ,mai ales ca nu am cerut nici dobanda si am fost foarte ingaduitori .
va multumesc