avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

executor judecatoresc

Acum 3 ani am imprumutat o persoana cu 20 000 ron cu act la notariat fara nicio dobanda si cu conditia ca intr-un an sa mi-i inapoieze.Nu mi-a dat niciun leu.In august2010 am solicitat ajutorul unui executor judecatoresc,am platit taxa de 600 ron si dupa cateva luni mi-a zis ca nu se poate recupera nimic ca respectivul nu e salariat desi stiu sigur ca e taximetrist pe masina personala la o firma de taxi si clar ca realizeaza venituri.Executorul nu mi-a aratat ca ar fi intreprins vreun demers sa-mi recuperez prejudiciul. Cum sa procedez?Executorul ia bani fara sa -mi arate macar ca l-a anuntat pe datornic in vreun fel?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 14:24, 13 Aprilie 2011
Ii depui o adresa scrisa in care ii soliciti sa-ti comunice o copie de pe dosarul de executare
am fost la el dar nu am depus in scris dar mi-a cerut adresa de email ca-mi trimite copie dar de 4 luni...nimic.mi-a zis ca trebuie sa-l dau in judecata pe datornic si ma intreb ce rezolv,nu ajung tot la executor cu sentinta?
nu e acelasi lucru?
Trebuie sa va invatati ca mereu cand solicitati ceva sa depuneti in scris solicitarea si sa pastrati o copie cu nr. de inregistrare a cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datornic fara bani... wolfususro wolfususro Am imprumutat unui prieten 3500 europt o luna. S-au scurs 2 luni si in ciuda contractului de la avocat tot nu doreste sa-mi restituie banii.mi-a zis ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca fiul meu a facut credite si a plecat din tara? antecume antecume Buna ziua, Unul dintre fiii mei a contractat mai multe credite: doua credite de nevoi personale fara garantie si o descoperire de card. El e plecat in ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut facut cu chitanta de mana dorelbaiu dorelbaiu In 30.11.2006 am imprumutat o persoana cu suma de 10.000 Ron in baza unei declaratii de mana, scrisa de cel care a imprumutat banii, cu toate datele lui ... (vezi toată discuția)