avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate rosudragos84

Activitate rosudragos84

Un domn care a luat o amenda de circulatie contesta PV-ul.In prima faza pierde.Apoi face recurs.In timp ce face recurs (zic eu) trece si la intimidarea martorului trecut de organele constatatoare in PV trimitand la unitatile scolare pe care acestea le frecventeaza cat si la unele institutii cu care acesta colaboreaza niste anume instiintari dupa cum urmeaza:

SubsemnatulXXXXX(domnul care a luat amenda) director al scXXXXX firma de investigatii particulare va roaga sa dati date despre (martor) cu privire la perioada in care acesta ''a venit la cursuri''.in final acest domn incheie cu:va amintim ca (martorul) este cercetat alaturi de alte persoane in dosare penale.

Acum vin eu(martorul) si spun:nu am fost,nu sunt cercetat niciodata,firma XXX are cu 3 luni innaintea trimiterii primei instiintari ''referat de inactivitate''(se verifica pe anaf).

Ce pot face sa termin cu chestiile astea pentru ca am ajuns la disperare.Acest om(amendatul) m facut de ras in toate institutiile cu care am contact.

deci sa intzeleg ca trebuie sa ma duc la registratura sa vad de ce au respins cererea?
chiar nu stiu acum am verificat siteul judecatoriei si am vazut ca au respins cererea
daca s-a respins incuviintarea la executare silita,unde pot face recurs si cam ce sanse mai am in ''justitia lu' Papura voda''din experienta Dvoastra?Cu stima
Răspuns la discuția antecontract vanzare cumparare
deci.....in antecontract se mentioneaza ca:promitentul cumparator a achitat integral suma de X eur pentru bunul Z.iar promitentul vanzator se obliga ca in termen de 30 zile sa finalizeze actul de vanzare cumparare.in caz de nerespectare promitentul vanzator va preda bunul Z promitentului cumparator.detin toate actele de proprietate in original(deci nu poate sa vanda)(cred):)) ale promitentului vanzator
ce pot face daca promitentul vanzator nu si-a indeplinit atributiunile stabilite in antecontract?