avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intimidarea martorului?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intimidarea martorului?

Un domn care a luat o amenda de circulatie contesta PV-ul.In prima faza pierde.Apoi face recurs.In timp ce face recurs (zic eu) trece si la intimidarea martorului trecut de organele constatatoare in PV trimitand la unitatile scolare pe care acestea le frecventeaza cat si la unele institutii cu care acesta colaboreaza niste anume instiintari dupa cum urmeaza:

SubsemnatulXXXXX(domnul care a luat amenda) director al scXXXXX firma de investigatii particulare va roaga sa dati date despre (martor) cu privire la perioada in care acesta ''a venit la cursuri''.in final acest domn incheie cu:va amintim ca (martorul) este cercetat alaturi de alte persoane in dosare penale.

Acum vin eu(martorul) si spun:nu am fost,nu sunt cercetat niciodata,firma XXX are cu 3 luni innaintea trimiterii primei instiintari ''referat de inactivitate''(se verifica pe anaf).

Ce pot face sa termin cu chestiile astea pentru ca am ajuns la disperare.Acest om(amendatul) m facut de ras in toate institutiile cu care am contact.

Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:35, 7 Aprilie 2010
Daca puteti dovedi afirmatiile dvs,formulati sesizare la unitatea de politie competenta,
Politia cred ca va fi interesata deoarece este vorba despre munca unor angajati ai aceasteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala gabrielag70 gabrielag70 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu urmatoarea problema: in urma cu 6 luni , in timp ce lucram la o institutie publica , s-a depus o plangere ( de ... (vezi toată discuția)
Este corect sistemul juridic din romania? dumitreldd dumitreldd Este bine sa te increzi in justitie? Suntem toti egali in fata legii sau unii sunt mai egali decat altii? Un politist care mi-a incalcat drepturile este mai ... (vezi toată discuția)
Afisarea procesului verbal de contraventie la domiciliul contravenientului geri spring geri spring Ordonanta 2/2001 prevede: Art. 27. - Comunicarea procesului-verbal si a instiintarii de plata de face prin posta, cu aviz de primire, sau prin afisare la ... (vezi toată discuția)