avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită respingere incuviintare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

respingere incuviintare executare silita

daca s-a respins incuviintarea la executare silita,unde pot face recurs si cam ce sanse mai am in ''justitia lu' Papura voda''din experienta Dvoastra?Cu stima
Cel mai recent răspuns: Mimi Manea , Consilier juridic 12:13, 25 Martie 2010
Care este cauza care a determinat instanta sa dispuna neincuviintarea la executare silita?
chiar nu stiu acum am verificat siteul judecatoriei si am vazut ca au respins cererea
Termenul de recurs este de 5 zile de la comunicare pentru creditorul prezent sau 5 zile de la comunicare pentru creditorul care nu a fost prezent la pronuntare.
Cererea de recurs se depune la instanta care a judecat cererea de incuviintare silita.
Probabil ca vi s-a respins cererea pentru ca obiectul cererii nu reprezenta o hotarare care a ramas definitiva, ori care a devenit irevocabila.
deci sa intzeleg ca trebuie sa ma duc la registratura sa vad de ce au respins cererea?
Daca nu ati fost reprezentat/sau nu ati fost prezent la termenul in care s-a pronuntat, termenul de la care curge termenul de recurs este de 5 zile de la comunicarea sentintei.
Daca mergeti la registratura, incercati sa va uitati doar in registrul de sedinta si vedeti ca ar trebui scris in cat timp se declara recurs si incepand cu ce data !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sos! am sanse sa primesc si eu o comunicare, sau va primi numai creditorul? georgetta9 georgetta9 Poate cineva sa ma lamureasca in legatura cu dezbaterea cererii de incuviintare silita a creantei prescrise, finalizata la sedinta din 23.XI.06 - daca am ... (vezi toată discuția)
Executare dupa 3 ani christiansalariatul christiansalariatul Buna ziua Am avut un sir de procese care s-au finalizat la Judecatorie in data de 15.04.2010 cu o hotarare definitiva si irevocabila prin nerecurare ... (vezi toată discuția)
Recurs ordonanta presedintiala Bograv Bograv Cum pot depune recurs la o hotarare pe ordonanta presedintiala, comunicarea scrisa a hotararii am primit-o pe data 24.04.2013 iar pronuntarea a fost in data in ... (vezi toată discuția)