avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Activitate serban.m

Activitate serban.m

Buna ziua! Daca o hotarare judecatoreasca a fost data in urma unui apel, aceasta poate fi contestata?Este vorba de plata pensiei alimentare suma fixa, lunar, in conditiile in care persoana in cauza nu are venit lunar si mai mult de atat in aceasta perioada din cauza pandemiei nu are activitate pe firma, deci nici un fel de venit!
Răspuns la discuția Nelamurire
Contractul a fost pentru suma de 3200, plus aceste artificii aferente de 1400 ron si cate or mai urma

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Asa se lucreaza in avocatura de cand exista...profesia...
Au aparut unii avocati care merg pe exceptia dorita de dvs. in sensul ca o plata facuta sa fie for ever...pentru ca doar asa pot lua cazurile intrand sub pretul real al pietii.Din acest motiv a scazut valoarea prestatiei avocatiale dar.clientii au vrut asa...cum vreti si dvs. acum si regretati ca nu ati pierdut procesul.
Unii angajeaza avocat ca sa aiba si ei avocat si nu ca sa castige procesul.

Puteati discuta dar probabil ca avocatul v-ar fi refuzat cazul.

Nu este deloc maricel onorariul achitat de dvs. ci este chiar redus.
Cam atat primeste avocatul din oficiu ceea ce este foarte putin.

Răspuns la discuția Nelamurire
Mai mult ma deranjeaza goana asta dupa bani cu orice pret, pentru ca am ales un avocat bun, si nu a contat cat a cerut atata timp cat isi stie meseria si este profi!,Asta ,cu stai asa ca mai trebuie sa achiti si aia si aia si aia mi se pare usor tiganesc
Răspuns la discuția Nelamurire
Nu cred ca m ati inteles! Sumele precizate vin peste contractul facut de 3200 ron! Si fara a fi precizate dinainte, in plus de asta nu este un proces intreg, este un apel la o hotarare deja data si facuta cu alt avocat :)
Discuție Nelamurire
Exista vreun cod sau o lege cu privire la onorariul avocatilor? Am contactat un avocat pentru un apel, cerand un onorariu maricel, aceasta nu este problema, dar peste acest onoariu s a mai cerut:200 ron consultatia,200 ron prezentarea la apel,1000 ron intampinarea apelului si prezentarea si la acela desi sunt in aceasi zi dosar etc!Este normal sau face fiecare ce vrea si cine accepta isi asuma?mentionez ca nu ni s a precizat si acest fapt de la inceput ca in caz de face si paratul apel se mai percepe inca o suma
Discuție Indemnizatie
Buna ziua! O intrebare daca poate cineva sa ma lamureasca :) Daca unul din parinti(respectiv tatal in acest caz) are indemnizatie de crestere a copilului, banii ce se dau pana la 2 ani ai minorului, dar intre timp se desparte de mama copilului, unde este si minorul in cauza, este obligat sau nu sa i se dea toata indemnizatia minorului in cauza? Aceasta suma repreztand practic salariul lui, 85% din el!? Sau se aplica pe aceasta suma cei 25% din pensia de intretinere minor?
Răspuns la discuția Dosar amanare
Avocatul nu raspunde ,si a zis ca nu mai trebuie sa vina nimeni,deci nu s a lamurit nimic si nici nu mai raspunde!Este vorba de custodie si pensie alimentara,nu vad nimic complicat in cazul asta :)
Discuție Dosar amanare
Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in care trebuia sa se dea solutia dar sala de judecata era goala,avocatul a zis ca nu necesita prezenta niciunuia din parti!Dar nu inteleg amanarea!Mai jos ce se gaseste pe site ul judecatoriei la fiecare termen!Multumesc anticipat!

15.11.2019
Ora estimata: 08:30
Complet: Camânări/incidente 44
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la data de 18.11.2019, pronunţarea hotărârii urmând a se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei potrivit disp. art. 396 alin. (2) C.proc.civ. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi 15.11.2019.
Document: Încheiere - Amânare ulterioară a pronunţării 15.11.2019

08.11.2019
Ora estimata: 08:30
Complet: Camânări/incidente 44
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la data de 15.11.2019, pronunţarea hotărârii urmând a se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei potrivit disp. art. 396 alin. (2) C.proc.civ. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi 08.11.2019.
Document: Încheiere - Amânare ulterioară a pronunţării 08.11.2019

24.10.2019
Ora estimata: 13:00
Complet: C44
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la data de 08.11.2019, pronunţarea hotărârii urmând a se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei potrivit disp. art. 396 alin. (2) C.proc.civ. Pronunţată în şedinţă publică astăzi 24.10.2019.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 24.10.2019
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Multumesc pentru raspuns!
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Nu nu este remunerata!