avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela12

Activitate Gabriela12

Buna ziua. Acum 4 ani am castigat o executare impotriva unei banci. S-au anulat toate formele si executarea, dar nu si titlul. Intre timp , a intervenit prescriptia. Ultima plata in ianuarie 2011. Banca nu mai face nici o miscare. Cum fac eu sa sterg ipoteca? Multumesc
Răspuns la discuția caut o motivare, cine ma ajuta?!
Multumesc. Sincer, nu mi-a trecut prin cap. Mai exista un impediment insa!! Nu sunt in tara!!
Va multumesc de raspuns. Am facut contestatie in anulare, dar stiti ca erorile de interpretare nu au succes!! Alta cale ce ar mai fi?! CEDO?! sau sesizare CSM?!
exista dispozitii cu privire la raspunderea judecatorilor si procurorilor in Titlul IV din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor: art. 94-101 stabilesc temeiurile tragerii magistratilor la raspundere penala, civila si disciplinara, stabilesc abaterile disciplinare si stabilesc sanctiunile disciplinare. De asemenea, Sectiunea a 4-a “Atributiile Consiliului Superior al Magistraturii in domeniul raspunderii disciplinare a magistratilor” din Capitolul IV al Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii in art. 44-50 reglementeaza modul de sesizare, de efectuare a verificarilor, de efectuare a cercetarii disciplinare, procedura judecatii disciplinare, modalitatile de contestare a solutiei CSM.
Tribunalul Bucuresti, sectia civila, decizia nr. 2761/12/11/2001, in Culegere de decizii ale Tribunalul Bucuresti pe anul 2001
Mi-o poate trimite cineva?! Multumesc mut
Buna ziua. Cum ma pot indrepta impotriva unui complet de judecata, deoarece daunele pe care mi le aduce aceasta sentinta sunt enorme?! Credeti-ma, au schimbat tot!! Chiar si cuvintele din acord le-au inlocuit judecatorii!! Inclusiv expertiza contabila!!E strigator la cer!! Aici e ceva necurat la mijloc. Am facut contestatie in anulare, dar aici e vorba si de interpretare, care e mai mult decat dubioasa!! In oras sunt niste increngaturi impresionante.
Multumesc mult:frantic::frantic:
Răspuns la discuția Cerere staruinta, dupa 10 luni
eu ma judec pe vechiul cod......NU STITI CAT MI-AS DORI SA AM DECIZII IN SUSTINEREA CELOR SPUSE DE DOAMNA AVOCAT GABRIELA PADURARIU!!! Are cineva o decizie care sa confirme ca actele de staruinta nu sunt acte de executare si ca, daca creditorul a lasat sa treaca 6 luni intre intocmirea unor acte de executare in sensul in care sunt prevazute de codul civil ( somatii, pv facute de executor, etc....). Trebuie sa le invoc in contestatie ca sa am succes cu perimarea

Răspuns la discuția Dosar executare perimare?!
Pai faptul ca in fiecare luna se retin bani prin poprire, nu impiedica prescrierea?! Problema e ce se intampla cu celelalte forme de executare din dosar incepute, si care nu au fost duse la bun sfarsit?! Se perima dosarul chiar daca este instituita poprirea?! Ok, eu inteleg ca poprirea nu se perima pt ca legea specifica acest lucru, dar pt celelalte forme de executare din acelasi dosar?! Intervine sau nu perimarea?!
Buna seara. Daca intr-un dosar de executare la un moment dat se face poprirea pe salariu si pt imobile :Odoar o notare in cartea funciara a datoriei, dupa care nu se mai face nici un alt act de executare, se considera perimat dosarul pt toate celelalte forme de executare daca ele nu s-au folosit?! Inteleg ca poprirea poate merge inainte la infinit pana cand nu se ajunge la indestulare, dar daca tu, creditor nu ai insistat in continuare in executare, chiar daca nimeni nu te impiedica, si te-ai oprit?! Precizez ca e vechiul cod civil. :O:O
Ok, atunci e nul, inexistent. Legea da un termen pt completare si daca l-ai depasit, ai facut un abuz cand l-ai completat!!! Ok, nu am zis ca vreau sa il contest, stiu ca nu mai pot. Dar asta nu inseamna ca nu pot trage la raspundere persoana care l-a completat si care a decis sa se completeze!!!
In iulie 2007 s-a luat un credit garantat cu un BO in alb, cu data de emitere si avalizat. Am dovezi sigure ca s-a completat in data de 3 noiembrie 2011, deci dupa termenul de decadere. S-a emis Somatie cambiala in mai 2012 la care din pacate in acel moment nu am facut opozitie in termenul legal. Acum intrebarea mea e; se poate cere in penal constatarea abuzului in serviciu a celor care au autorizat aceasta completare dupa expirarea termenului de 3 ani de la emitere si inclusiv a celui care a completat?! A bancii pentru uz de fals si inselaciune in forma continuata?! Au folosit un BO fals, nul, pentru a cere incuviintarea executarii silite!! Mai ales ca banca nu a respectat conditiile contractuale de la inceput, adica nu a reactualizat dobanda la 3 luni asa cum era stipulat!! La cererea noastra de a respecta conditiile contractuale au invocat, cum stim ca fac in general toate bancile, conditiile de piata, intarzieri....dar toate acestea nu faceau parte din contract. Nici contractul, nici legea cambiei nu au respectat!!