avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă caut o motivare, cine ma ajuta?!
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

caut o motivare, cine ma ajuta?!

Tribunalul Bucuresti, sectia civila, decizia nr. 2761/12/11/2001, in Culegere de decizii ale Tribunalul Bucuresti pe anul 2001
Mi-o poate trimite cineva?! Multumesc mut
Cel mai recent răspuns: Gabriela12 , utilizator 09:45, 27 Octombrie 2015
Mai mult ca sigur va trebui sa cautati decizia respectiva intr-o biblioteca.Succes.
Multumesc. Sincer, nu mi-a trecut prin cap. Mai exista un impediment insa!! Nu sunt in tara!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pls fff urgent !!! ContSters77719 ContSters77719 Va rog, poate cineva sa-mi raspunda? Am nevoie de textul integral al H.C.M. nr. 1676 / 1959 sau macar data cand a fost publicata, unde sa caut... urgent! Cu ... (vezi toată discuția)
Contract de credit ifn - titlu executoriu fara semnatura? Cozmin880 Cozmin880 Buna ziua, avand in vedere faptul ca a fost emisa Decizia ICCJ 23/2019, doresc sa va intreb daca se vor demara procedurile de executare silita la judecatorie, ... (vezi toată discuția)
Declinare de competenta in favoarea tribunalului bucuresti cristiano73 cristiano73 Solutie: declina cauza în favoarea Tribunalului Bucureşti - Secţia civlă .Cazul se judeca la Arad.Caz:-anulare act emis de autorităţi publice locale 4890 ... (vezi toată discuția)