Buna ziua,
Am si eu o intrebare, dosarul meu de inscriere la pensia pentru limita de varsta depus in data de 23 dec 2010, a fost respins. Este o adeverinta cu grupe de munca pe care casa de pensii nu o accepta, pe motivul ca e incorect completata. Mi-au trimis instiintare sa ridic cartea de munca. Nu am ridicat-o de la casa de pensii deoarece nu stiu ce sa fac. Intrebarea este: pot ridica acea carte de munca fara sa fie probleme?daca eu castig spre exemplu in instanta contestatia, ei pot sa imi respinga din nou dosarul ca nu am acolo cartea de munca in original? Multumesc anticipat de raspuns! O zi buna!
Sunt foarte suparat - nu stiu exact de ce mi-au respins dosarul de la CJP pentru o adeverinta de incadrare in grupa I de munca ce nu a fost considerata buna? cu urmatoare motivare: "grupa I de munca din adeverinta /anul 2009 nu s-a luat in considerare, intrucat nominalizarea in grupa superioara de munca este incorecta". Ce sa inteleg din acest text?. As dori, daca cineva poate da consultanta juridica referitor la ce am mentionat mai sus, sa ma anunte. Eu sunt din Brasov si am nevoie acum de un avocat pentru a ma reprezenta, deoarece in 45 zile trebuie sa contest decizia si cine stie ce ma mai asteapta. Va multumesc anticipat!
Buna ziua,
Am o mare rugaminte la dvs. O cerere inregistrata cu nr de inregistrare la fosta firma unde am lucrat (intreprindere de special) a fost tinuta 5 ani de zile fara raspuns. Mai era doar o semnatura de primit, celelalte semnaturi le aveam. Documentele anexate sunt foarte importante si erau semnate de directorul de productie si sefii de sectie din perioada in care am lucrat acolo in conditiii de special. Astazi dupa atata timp imi spun ca nu o mai gasesc. M-au tot amanat si eu am fost delasator si nu am insistat. Am crezut in corectitudine. Nu am xeroxat cererea si documentele depuse acum 4-5 ani. Am doar foaia cu nr de inregistrare/data. Cum sa procedez? M-as bucura tare mult de un raspuns. Multumesc!