Sunt foarte suparat - nu stiu exact de ce mi-au respins dosarul de la CJP pentru o adeverinta de incadrare in grupa I de munca ce nu a fost considerata buna? cu urmatoare motivare: "grupa I de munca din adeverinta /anul 2009 nu s-a luat in considerare, intrucat nominalizarea in grupa superioara de munca este incorecta". Ce sa inteleg din acest text?. As dori, daca cineva poate da consultanta juridica referitor la ce am mentionat mai sus, sa ma anunte. Eu sunt din Brasov si am nevoie acum de un avocat pentru a ma reprezenta, deoarece in 45 zile trebuie sa contest decizia si cine stie ce ma mai asteapta. Va multumesc anticipat!
Casa de Pensii nu poate respinge ceea ce este scris intr-o adeverinta eliberata de catre un angajator. Ei au doar atributii de calcul pe baza actelor depuse de catre dumneavoastra. Legiuitorul nu le-a oferit atributii cu privire la aprecierea grupelor.
Contestati va rog decizia la Tribunal si cautati un avocat sa va ajute!
Ord. 50/1990
susnea1958
Buna ziua. Casa de pensii refuza sa valorifice o adeverinta pentru grupa II de munca, pentru perioada: 1980-1982, motivand ca angajatorul a precizat incadrarea ... (vezi toată discuția)