avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere disparuta din arhiva?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere disparuta din arhiva?

Buna ziua,
Am o mare rugaminte la dvs. O cerere inregistrata cu nr de inregistrare la fosta firma unde am lucrat (intreprindere de special) a fost tinuta 5 ani de zile fara raspuns. Mai era doar o semnatura de primit, celelalte semnaturi le aveam. Documentele anexate sunt foarte importante si erau semnate de directorul de productie si sefii de sectie din perioada in care am lucrat acolo in conditiii de special. Astazi dupa atata timp imi spun ca nu o mai gasesc. M-au tot amanat si eu am fost delasator si nu am insistat. Am crezut in corectitudine. Nu am xeroxat cererea si documentele depuse acum 4-5 ani. Am doar foaia cu nr de inregistrare/data. Cum sa procedez? M-as bucura tare mult de un raspuns. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: assy , utilizator 16:39, 16 Februarie 2010
Aceasta inseamna ca aveti o dovada.
Faceti o cerere in scris prin care sa va raspunda in scris ca a pierdut cererea dvs.

avocat Claudiu Lascoschi
Îi puteti actiona in judecata ... obiectul ar fi obligatia de a face - eliberarea acelor acte aflata in arhiva unitatii.
Multumesc, o sa fac cererea sa vad daca imi dau raspuns!
O sa ma gandesc si la varianta actionarii in instanta, cat de curand!
Multumesc de promptitudine amandurora!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere cedo - strasbourg fiore6 fiore6 Buna ziua! Am redactat o cerere pentru Cedo, insa nu stiu daca ar fi mai bine sa o trimit in lb engleza sau in lb romana. Care este diferenta si daca trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Necomunicare decizie concediere din partea angajatorului hypy hypy buna ziua...va rog sa ma lamuriti in aceasta problema: 1. am primit preavizul de concediere in data de 24.12.2008 de 20 de zile lucratoare si acest preaviz ... (vezi toată discuția)
Doresc eliberarea foii de observatie din arhiva spitalului Marius65656598 Marius65656598 Buna ziua, Cand eram minor am avut 4 consultatii psihiatrice intr-un spital de stat. Am urmat tratamentul prescris si doresc sa stiu daca pot avea ... (vezi toată discuția)