Cand eram minor am avut 4 consultatii psihiatrice intr-un spital de stat.
Am urmat tratamentul prescris si doresc sa stiu daca pot avea pretentii legate in vederea eliberarii unei copii a foii de observatie.
Foaia de observatie a spitalului care cuprinde : Consult ,investigatie si recomandari(tratament medicamentos)
In ce masura spitalul poate refuza cererea?
Daca se elibereaza o foaie fara una din parti ( Ex: lipseste consultul) in ce masura pot cere eliberarea unei foi complete?
Buna ziua,
Daca acea foaie este despre dumneavoastra atunci, in masura in care mai exista in arhiva spitalului, va poate fi eliberata cu tot ce cuprinde.
Solicitati in scris la spitalul respectiv, cu nr. de inregistrare/ data eliberarea documentelor dorite. Veti putea primi astfel, un raspuns, tot in scris.
Va trebui sa anexati un document (carte de identitate, certificat de nastere, etc.) din care sa reiasa ca sunteti persoana pentru care doriti acele documente.
Doamna Ionica Porumbel ,va multumesc pentru intrebari.
A fost vorba despre consultatii in anul 2006-2007 ,de fapt nu imi amintesc daca s-a intocmit foaia de observatie pentru internare de zi sau doar s-a scris in registrul de consultatii.
Domnule Gigi Popa ,va multumesc pentru indrumare.Voi merge in aceasta dimineata pregatit pentru cerere datorita sfaturilor dumneavoastra.
Va multumesc amandurora pentru sfaturi!
Va doresc o dimineata frumoasa.