avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Doresc eliberarea foii de observatie din arhiva ...
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Doresc eliberarea foii de observatie din arhiva spitalului

Buna ziua,


Cand eram minor am avut 4 consultatii psihiatrice intr-un spital de stat.
Am urmat tratamentul prescris si doresc sa stiu daca pot avea pretentii legate in vederea eliberarii unei copii a foii de observatie.
Foaia de observatie a spitalului care cuprinde : Consult ,investigatie si recomandari(tratament medicamentos)

In ce masura spitalul poate refuza cererea?
Daca se elibereaza o foaie fara una din parti ( Ex: lipseste consultul) in ce masura pot cere eliberarea unei foi complete?

Mersi,
Marius
Cel mai recent răspuns: Marius65656598 , utilizator 07:41, 5 Septembrie 2016
Buna ziua,
Daca acea foaie este despre dumneavoastra atunci, in masura in care mai exista in arhiva spitalului, va poate fi eliberata cu tot ce cuprinde.
Va multumesc Domnule Kiritescu foarte mult pentru raspuns.

Maine voi merge la spital si voi face cererea.

Mersi!!
Consultații nu internări în spital? În ce an s-a întâmplat?
Solicitati in scris la spitalul respectiv, cu nr. de inregistrare/ data eliberarea documentelor dorite. Veti putea primi astfel, un raspuns, tot in scris.
Va trebui sa anexati un document (carte de identitate, certificat de nastere, etc.) din care sa reiasa ca sunteti persoana pentru care doriti acele documente.
Doamna Ionica Porumbel ,va multumesc pentru intrebari.
A fost vorba despre consultatii in anul 2006-2007 ,de fapt nu imi amintesc daca s-a intocmit foaia de observatie pentru internare de zi sau doar s-a scris in registrul de consultatii.

Domnule Gigi Popa ,va multumesc pentru indrumare.Voi merge in aceasta dimineata pregatit pentru cerere datorita sfaturilor dumneavoastra.

Va multumesc amandurora pentru sfaturi!
Va doresc o dimineata frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere copie foaie observatie clinica si copii investigatii efectuate dumibog dumibog Va salut, Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cum pot obliga spitalul la care am fost internat sa-mi elibereze o copie conforma cu ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare documente medicale…buna seara, ce este de facut in cazul in care spitalul refuza ... Jdjxjsiwijjj Jdjxjsiwijjj Buna seara, Ce este de facut in cazul in care spitalul refuza eliberarea documentelor medicale, in urma decesului pacientului internat. Am citit ca anul ... (vezi toată discuția)
Sanatatea minorului in pericol - respectarea drepturilor copilului la asistenta medicala Robert68 Robert68 Sunt tatal unui baietel in varsta de 2 ani si 7 luni. Pana la solutionarea divortului, minorul, pe atunci in varsta de 8 luni, mi-a fost incredintat ... (vezi toată discuția)