avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ieșirea din spital mi se cere că probă în tribunal ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ieșirea din spital mi se cere că probă în tribunal că nu ...

Eșirea din spital mise cere că probă an an tribunal că nu am decăt certificat medical de la institutul medico-legal și ce se ăntămplă dacă nu o am
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 20:46, 14 Februarie 2025
Nu prea se înțelege ce anume doriți.
Depuneti qcel certificat medico legal.
Dacă nu ati fost internat, nu aveti de unde sa aveți biletul de iesire
Buna dimineața dacă sănt ăntrun proces penal ca parte vătămată și am certificat medico-legal ieșire din spital cu numărul de zile mise m-ai cere că probă ăn instanță
Daca ati fost internat in spital, cereti documente medicale de la respectivul spital.
Dacă ați fost internat trebuia să vă dea la externare o scrisoare medicala. Fără fisele UPU și foaie de observatii. Aceasta fisa poate solicita avocatul. Dacă nu ați rămas internat, probabil va dat doar o rețetă ce tratament anume sa aplicati. Foaia de observație doar avocatul poate solicita. Sau se solicita de instanța .
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2025
Szekely Barna, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico legal cristi torcarescu cristi torcarescu Buna ziua numele meu e Iuliana si va rog sa-mi raspundeti la o intrebare In cat timp se poate elibera un certificat medico legal in conditiile in care victima ... (vezi toată discuția)
Certificat inml dxt_morgan dxt_morgan Buna ziua, cum pot obtine un certificat INML dupa 1 an de zile cu aproximatie ? Am poze ca dovada si niste urme ramase (vezi toată discuția)
Acuzat in dosar penal lex64 lex64 fratele meu este chemat in judecata pe 10 .11.2010,ca complice la talharie.nu s-a dus la nici o audiere,nici o declaratie,neavand parinti, deoarece nu ... (vezi toată discuția)