avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Certificat INML
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Certificat INML

Buna ziua, cum pot obtine un certificat INML dupa 1 an de zile cu aproximatie ? Am poze ca dovada si niste urme ramase
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 15:06, 12 Iunie 2016
Puteti obtine un CML Extrajudiciar, dar ma indoiesc de faptul ca s-ar putea doar cu poze, cu siguranta aveti nevoie si de documente medicale( fisa UPU, bilet iesire din spital, scrisoare medicala etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ieșirea din spital mi se cere că probă în tribunal că nu ... Marius Ninel Marius Ninel Eșirea din spital mise cere că probă an an tribunal că nu am decăt certificat medical de la institutul medico-legal și ce se ăntămplă dacă nu o am (vezi toată discuția)
Vatamari corporale in accident auto mottofreee mottofreee In urma unui accident auto in care au implicate doar doua parti ,conducatorul auto vinovat a furnizat RCA . La societatea de asigurari am deschis doua dosare: ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni neftali neftali Bună ziua! Vă rog să mă ajutati cu niste raspunsuri! Multumesc! 1) M-a lovit o mașină pe trecerea de pietoni.Soferul implicat m-a dus la spital. În ... (vezi toată discuția)