Buna, sunt o firma platitoare de Tva. vreau sa cumpar un autoturism pentru un agent comercial, Intrebarea mea este daca pot sa deduc integral Tva-ul? si in cat timp se amortizeaza autotuismul integral? multumesc pentru raspunsuri
Buna ziua, daca in ziua de 30.06.2014 am emis o factura cu marfuri, si marfa respectiva a intrat in gestiune cu factura la data de 03.07.2014, ce fac la sfarsitul lunii iunie cu stocul minus la marfuri? nu pot sa inchid luna. multumesc
Bună, am o nelămurire. Societate a achiziţionat un utilaj cu 4000 lei, după care a mai luat piese de schmb pentru utilajul respectiv. ªeful mi-a spus că să nu trec pe cheltuieli piesele respective, ci să măresc valoare utilajului cu suma respectivă. Se poate face aşa ceva?cineva mă poate ajuta
Buna, am o firma Cod Caen 4673 Comertul cu amanuntul al materialelor lemnoase. Am o nelamurire, daca poate sa vinde si persoanelor fizice cu factura+bon de casa? Si daca gestiunea marfurilor se tine separat, daca se poate negocia pretulrile de vanzare? Multumesc pentru indrumari.
Buna ziua, am o intrebare daca cineva ma poate ajuta: cum se inregistreaza reluarea activitatii dupa CCC in Revisal. Copilul a implinit 2 ani la 07.03.2014.