avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se poate vinde si persoanelor fizice?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se poate vinde si persoanelor fizice?

Buna, am o firma Cod Caen 4673 Comertul cu amanuntul al materialelor lemnoase. Am o nelamurire, daca poate sa vinde si persoanelor fizice cu factura+bon de casa? Si daca gestiunea marfurilor se tine separat, daca se poate negocia pretulrile de vanzare? Multumesc pentru indrumari.
Cel mai recent răspuns: G.V. , utilizator 09:05, 26 Martie 2014
Varianta vanzarii cu facture si bon fiscal este cea mai corecta.Pretul de vanzare se poate negocia, dar sa nu coboare sub pretul de achizitie al marfii respective.
Multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta marfuri in comertul cu amanuntul corinachivu corinachivu In cazul activitatii de comert cu amanuntul destinat persoanelor fizice, am obligatia de a detine casa de marcat fiscala si de a elibera clientului l vanzarea ... (vezi toată discuția)
Gestiune partida simpla camelia adina camelia adina o intreprindere individuala cu caen principal 4631(comert cu ridicata al fructelor si legumelor) iar caen secundar comert cu amanuntul al fructelor si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea ... Adiamo Adiamo Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea peleților brichetelor,lemnului de foc si de constructi, precum si achizitia de camion ... (vezi toată discuția)