avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Activitate master blaster

Activitate master blaster

Discuție radiere masina
hello everybody
am facut cu cineva o chitanta de mana pt dacia mea in 2010. nu am vazut banii de la el nici pana acum, iar masina nu mai exista pt ca a vandut-o la fier vechi. talonul meu i-a fost retinut pt unele nereguli si se afla inca la politie. am cartea masinii si am recuperat numerele. nu doresc decat s-o radiez nu numai de la politie ci si de la adm. financiara adica sa scap de impozit. eu locuiesc in oras si am inteles ca la tara e mai usor. ce pot face in cazul acesta ? va multumesc
Am permisul suspendat 3 luni pt. un accident in care mi s-a dat NUP. Pot beneficia de reducerea suspendarii permisului la o luna sau doua ? Ce trbuie sa fac? Multumesc
Tatal meu a decedat in urma cu 2 ani. Suntem scutiti de impozit pe casa in acesti 2 ani. El era proprietarul de drept pe imobil. Multumesc
Foarte scurt
Conduc masina in baza unei dovezi din cauza unui accident din vina mea. In ziua in care va incepe suspendarea reala a carnetului pe o perioada stabilita de Politie va inceta valabilitatea dovezii sau abia dupa expirarea ei incepe suspendarea?
Buna ziua la toata lumea

Este adevarat ca daca se face dezbaterea succesiunii pana la doi ani de la decesul tatalui meu, cheltuielile se reduc la jumatate? Multumesc
Buna seara,

Am fost implicat intr-un accident rutier. Nu am acordat prioritate si cel care venea din stanga(sa-l numim S) m-a lovit si m-a proiectat in altul din dreapta mea(sa-l numim D). Eu am fost singurul ranit f.f. usor dar am cerut sa fiu dus la spital pt. investigatii. Am plecat pe picioarele mele la Politie, alcoolemia la toti trei a fost 0 dar s-a considerat accident cu victima(eu). Cand m-am dus sa-mi prelungesc dovada pt a conduce am avut surpriza sa constat ca sunt cercetat penal art. 184 al. 1,3 si nu inteleg de ce. Doar eu am fost ''victima''. Si ce m-a asteapta? Pe de alta parte, dubita in care am fost proiectat(D) apartine unei firme. Patronul vrea sa-i platesc eu reparatia si, chipurile, sa-mi recuperez eu banii de la asiguratorul meu. In caz contrar, ma da in judecata ca-i sta masina si pierde firma, iar asiguratorul nu se apuca de treaba pana nu e gata dosarul. Dar eu sunt asigurat, s-au facut poze la masini etc. Daca pierde firma de ce nu si-o repara si isi recupereaza banii mai tarziu? poate avea castig asupra mea in instanta? Multumesc