avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... scutire impozit cladire
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

scutire impozit cladire

Tatal meu a decedat in urma cu 2 ani. Suntem scutiti de impozit pe casa in acesti 2 ani. El era proprietarul de drept pe imobil. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 19:42, 18 Aprilie 2010
Nu sunteti scutit de impozitul pe cladiri, acesta este datorat de catre mostenitorii defunctului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit Juliana Juliana Tatal meu a murit acuma cinci ani si a lasat o casa si teren in romania. El a fost deportat in rusia si ca atare scutit de impozit pe teren si casa. Mama mea ... (vezi toată discuția)
Impozit mostenire Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Cum functioneaza impozitarea masei succesorale daca succesiunea nu s-a dezbatut ? Au trecut mai bine de doi ani de cand defuncta a decedat. Sotul supravetuitor ... (vezi toată discuția)
Scutiri taxe si impozite la persoane cu handicap accentuat catanasalexandru catanasalexandru mama mea are handicap accentuat .Ce acte sunt necesare sa depui la primarie pentru a beneficia de scutire la impozite daca casa nu este intabulata si tatal meu ... (vezi toată discuția)