Cum pot redeschide cercetarea penala a dosarului de moarte suspecta a tatalui mei ? Am facut plangere penala de moarte suspecta ,in ancheta organelor de cercetare penala am fost audiat doar eu SI PARTILE IMPLICATE DIRECT CARE AU ASCUNS DECESUL .Medicul nu a examinat cadavrul dar a eliberat certificatul constatator , fara a respecta data si ora decesului doar in baza fiseii medicale, fara a se afla in localitate in ziua decesului . Fiind vorba de orasul Botosani se putea deplasa o salvarie sa constate decesul . Eu persona am aflat de decesul tatalui meu la ora 12 si 10 minute de la fratele meu , in realitate tata a murit vineri 4 dec. 2015 dar sora mea pentru a avea timp sa fure banii din conturi si obiectele de valore a ascuns decesul lui .In cercetarea penala nu au fost audiati martorii care stiau exact cand a decedat tata .... Singurul raspuns a fost ca oricum murea pentru ca era batran .... Nu au cercetatcine i-a administrat tratamentul cu morfina si cel oncologic . Pana la urma tata a murit cu zile ,lasat sa moara de catre sora mea care i-a luat si telefonul sa nu poata comunica cu noi ... CUI TREBUIE SA MA ADRESEZ SA REDESCHID DOSARUL SI EXTINDEREA CERCETARII PENALE ?
MULTUMESC.PENTRU RASPUNS .LA ASTA MA GINDEAM SI EU DAR UN PIC MAI MULT ADICA SA RECLAM DIRECT LA CEDO .AM AJUNS LA CONCLUZIA CA SE INCALCA CONSTITUTIA TARIIIN MAI MULTE LEGI .SI SINCER NU AM TERMINAT DREPTUL .AM TRAIT 10 ANI IN PORTUGALIA SI AM VAZUT CUM ESTE CIND ESTI RESPECTAT SI CE INSEAMNA FUNCTIONARI PUBLICI , CU RESPECT MARIUS
VIN PE ACEASTA CALE SA VA ROG SA MA LAMURITI IN LEGATURA CU IMPOZITUL FORFETAR CUM SE APLICA SI CINE TREBUIE SA PLATEASCA .....SE INCALCA COSTITUTIA TARII ART .45..Libertatea economică ARTICOLUL 45
Accesul liber al persoanei la o activitate economică, libera iniţiativă şi exercitarea acestora în condiţiile legii sunt garantate.Mama mea avea o firma cu activitatea suspendata in mai 2009 am redeschis societatea pentru a putea investi banii cistigati in strainatate .NU AM REUSIT SA OBTIN AUTORIZATIILE DE FUNCTIONARE DE LA SANEPID SI DSV ..DAR DIRECTIA FINANCIARA M-A OBLIGAT SA PLATESC IMPOZITUL FORFETAR. PE CE ? NU AM VOIE CONFORM LEGII SA FUNCTIONEZ FARA ACESTE AUTORIZATII .DOAR CU STATUTUL DE SOCIETATE NU POT VINDE MINCARE LA UN RESTAURANT . .DUPA CARE LEGI FUNCTIONEAZA ECONOMIA .? CARE ESTE ORDINEA DE APLICARE A LEGILOR O FIRMA FARA AUTORIZATII DE FUNCTIONARE,INAINTE DE A AJUNGE SA REALIZEZE UN VENIT . ESTE LEGAL SA FIE OBLIGATA PRIN LEGE SA PLATEASCA ACEST IMPOZIT ?