avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... impozitul forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

impozitul forfetar

VIN PE ACEASTA CALE SA VA ROG SA MA LAMURITI IN LEGATURA CU IMPOZITUL FORFETAR CUM SE APLICA SI CINE TREBUIE SA PLATEASCA .....SE INCALCA COSTITUTIA TARII ART .45..Libertatea economică ARTICOLUL 45
Accesul liber al persoanei la o activitate economică, libera iniţiativă şi exercitarea acestora în condiţiile legii sunt garantate.Mama mea avea o firma cu activitatea suspendata in mai 2009 am redeschis societatea pentru a putea investi banii cistigati in strainatate .NU AM REUSIT SA OBTIN AUTORIZATIILE DE FUNCTIONARE DE LA SANEPID SI DSV ..DAR DIRECTIA FINANCIARA M-A OBLIGAT SA PLATESC IMPOZITUL FORFETAR. PE CE ? NU AM VOIE CONFORM LEGII SA FUNCTIONEZ FARA ACESTE AUTORIZATII .DOAR CU STATUTUL DE SOCIETATE NU POT VINDE MINCARE LA UN RESTAURANT . .DUPA CARE LEGI FUNCTIONEAZA ECONOMIA .? CARE ESTE ORDINEA DE APLICARE A LEGILOR O FIRMA FARA AUTORIZATII DE FUNCTIONARE,INAINTE DE A AJUNGE SA REALIZEZE UN VENIT . ESTE LEGAL SA FIE OBLIGATA PRIN LEGE SA PLATEASCA ACEST IMPOZIT ?
Cel mai recent răspuns: marius69 , utilizator 00:10, 18 Februarie 2010
Dati Guvernul in judecata.
Da,daca considerati ca puteti castiga procesul cu statul va puteti judeca.
Este un drept garantat constitutional, dreptul de a va judeca.
Nu cred ca veti castiga dar puteti incerca.
Sunt multi oameni care considera ca dvs. insa nu cred ca veti castiga intrucat instanta de contencios constitutional nu va va da dreptate.
Cheltuieli de judecata nu veti plati daca va judecati cu statul.Veti pierde banii platiti avocatului daca veti intelege sa va angajati.
Se poate sa va redacteze un avocat actiunea dar nu cred ca veti castiga.Cu siguranta ca se poate face de catre avocat o redactare conform careia sa nu credeti ca ati putea pierde dar...

avocat Claudiu Lascoschi
MULTUMESC.PENTRU RASPUNS .LA ASTA MA GINDEAM SI EU DAR UN PIC MAI MULT ADICA SA RECLAM DIRECT LA CEDO .AM AJUNS LA CONCLUZIA CA SE INCALCA CONSTITUTIA TARIIIN MAI MULTE LEGI .SI SINCER NU AM TERMINAT DREPTUL .AM TRAIT 10 ANI IN PORTUGALIA SI AM VAZUT CUM ESTE CIND ESTI RESPECTAT SI CE INSEAMNA FUNCTIONARI PUBLICI , CU RESPECT MARIUS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Au fost publicate normele de aplicare a modificarii codului fiscal referitoare la impozitul forfetar Alin Popescu Alin Popescu Avocatnet.ro va prezinta in varianta integrala HG nr. 488/2009 - completarea Normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal. Pentru a le citi, va ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar si pt unitate protejata? ContSters52778 ContSters52778 Sunt partener intr-o unitate protejata autorizata. intrebarea este daca aceste societati beneficiaza de scutirea impozitului forfetar sau au acelasi regim cu ... (vezi toată discuția)
As dori schimbarea og34/2009 lumi71 lumi71 Cred ca toata lumea ar dori sa schimbe aceasta OG, care contravine multor principii care stau la baza existentei unei societati comerciale. In privinta ... (vezi toată discuția)