avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate florentinn

Activitate florentinn

Conform legislatiei in vigoare, care sunt pasii ce trebuie parcursi in vederea inchirierii unui apartament de la o persoana fizica ?
Pana in acest moment am semnat, ambele parti un contract de inchiriere tip - descarcat de pe internet. Nu am specificat suma in contract, la rugamintea proprietarului, ptr a plati un impozit cat mai mic.
Dar la semnarea contractului i-am dat proprietarului chiria aferenta unei luni plus o garantie. Eu nu am cu ce dovedi acest aspect.

As dori sa stiu daca proprietarul mai are obligatia inregistrarii contractului la Finante?
Sau depune declaratia aceea in care isi declara singur veniturile....nu stiu exact cum se numeste.
Puteti sa ma ajutati in acest sens?
Multumesc anticipat!
Ce solutii legale am pentru a putea obtine cat mai repede transferul dintr-un oras in altul, din cadrul unei unitati MAI in cadrul alteia , din acelasi minister in conditiile in care-
- avem 2 copii minori
- sotia a fost deja transferata cu serviciul in Timisoara
-transferul imi este aprobat de unitatea din Timisoara, nu si de cea de la care plec, din cauza deficitului de personal.
Multumesc
Multumesc. M-am lamurit acum. O zi excelenta va doresc.
eu credeam ca din ianuarie, deoarece stiam ca eu ca mama, nu am dreptul sa stau acasa si ultima luna, aceasta revenind tatalui copilului, daca doreste sa beneficieze de ea. prin urmare, daca fac cerere de intoarcere cu 01 februarie este perfect ptr a putea beneficia de acest stimulent. multumesc mult!
Intentionez sa revin la servici dupa concediul crestere copil, dar doresc sa beneficiez de acel stimulent de 500 lei, daca nu s-a schimbat intre timp valoarea. Cu cat timp exact trebuie sa incep serviciul, ptr a beneficia de stimulentul de insertie? Copilul implineste 2 ani FIX pe 26 aprilie. Stiu ca e necesara revenirea la servici cu 2 luni inainte. Din calculele mele, ar trebui sa incep serviciul la sfarsitul lunii ianuarie. Multumesc anticipat ptr raspunsuri.
Asta am facut azi. M-am dus la politie unde am aflat ca auto era radiat. Am completat o declaratie prin care am cerut o dovada ca autoturismul nu se afla in proprietatea mea. Lucru care se va intamplat in termen de 30 zile.
Mii de multumiri.
Asa este, nu neg acest fapt, vina este numai a mea ca nu am radiat masina la timp, dar eu cautam o solutie prin care sa scap de aceasta povara.
Multumiri anticipat.
Buna ziua. In 2005 am cumparat un auto pe care l-am vandut in 2006 in Bucuresti. Ulterior, m-am mutat cu familia in Braila si din acest motiv am omis sa ma duc atunci sa radiez masina. De atunci si pana azi am ratacit actele masinii, nu mai stiu nimic de actualul proprietar si nu mai am nici un dovada ca auto nu mai e al meu, in schimb platesc anual impozit.
Exista vreo cale legala prin care sa pot radia aceasta masina ?
Mii de multumiri.