avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere auto la care nu mai am nici un act
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere auto la care nu mai am nici un act

Buna ziua. In 2005 am cumparat un auto pe care l-am vandut in 2006 in Bucuresti. Ulterior, m-am mutat cu familia in Braila si din acest motiv am omis sa ma duc atunci sa radiez masina. De atunci si pana azi am ratacit actele masinii, nu mai stiu nimic de actualul proprietar si nu mai am nici un dovada ca auto nu mai e al meu, in schimb platesc anual impozit.
Exista vreo cale legala prin care sa pot radia aceasta masina ?
Mii de multumiri.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:59, 18 Februarie 2010
Consecintele dezinteresului produc prejudicii financiare si nu numai
Exista mai multe variante
Asa este, nu neg acest fapt, vina este numai a mea ca nu am radiat masina la timp, dar eu cautam o solutie prin care sa scap de aceasta povara.
Multumiri anticipat.
Aveti posibilitatea sa va adresati serviciului specializat din cadrul politiei locale ,caruia ii detaliati situatia.Acesta in urma verificarilor de evidenta ,are limita de competenta sa va elibereze dovada ca autoturismul nu se afla in detinerea dvs.
Cu respectiva dovada va deplasati la autoritatea fiscala in evidenta careia detineti autoturismul;in baza dovezii eliberate de politie ,urmeaza ca autoritatea fiscala sa dispuna radierea autoturism
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2010
ynocentta, utilizator
Asta am facut azi. M-am dus la politie unde am aflat ca auto era radiat. Am completat o declaratie prin care am cerut o dovada ca autoturismul nu se afla in proprietatea mea. Lucru care se va intamplat in termen de 30 zile.
Mii de multumiri.
Felicitari pentru atentia acordata de a posta pe acest forum, care in final va dat solutia si a-ti solutionat favorabil problema care era nesolutionata de ani de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto TEO_DORA63 TEO_DORA63 Doresc sa radiez o masina care a fost inregistrata pe firma ,aceasta fiind desfiintata de 10ani. Masina nu mai exista fizic, nu am actele ei, nu s a platit ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)
Impozit auto, masina nu mai exista ContSters62689 ContSters62689 Sora mea a plecat in Anglia cu Matizul in 2007. Dupa 2 ani, legislatia britanica nefiind permisiva, a fost nevoita sa renunte la masina, nemaiavand voie sa o ... (vezi toată discuția)