avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate focsanialina

Activitate focsanialina

Răspuns la discuția somaj
buna.
ma puteti ajuta cu un raspuns va rog?
daca somajul se termina pe 2 nov si eu voi naste pe 10 n0v mai iau indemnizatie sau pot intra in concediu prenatal la 7 luni adica sa spunem in septembrie?
sau pierd indemnizatia.
va multumesc.
o zi buna!!!
pai acum sunt in somaj,mi s-a spus ca somajul se ia in considerare la calculul indemnizatiei.Eu ma gandeam sa nu mi se spuna ca nu am prezcizat la interviu faptul ca sunt gravida intr-o luna jumate - doua si apoi cine stie ce sa se mai intample...ca asa mai bine mesc raman in somaj.
va multumesc anticipat
buna din nou.
am si eu nevoie de un raspuns la o chestie care se poate intampla.
sunt gravida si in curand o sa am un interviu.daca nu precizez faptul ca sunt gravida, si daca e sa spunem ca ma va angaja...si ulterior voi spune ca sunt gravida ce se poate intampla, in ideea in care am omis sa spun.
va multumesc.
o zi cat mai buna!!!
Răspuns la discuția indemnizatia de somaj...
ok...mersi de raspuns.
o zi cat mai buna!!!
Răspuns la discuția indemnizatia de somaj...
pai da am 12 luni(03.11.09-02.11.10).si ne gandeam sa facem un bebe asta inseamna sa nasc in nov-dec-ian....depinde cand raman gravida,nu?
ei pentru perioada ramasa-nov dec ian...ce se va intampla?trebuie sa-mi patesc singura corizatia la sanatate?sau sa ma angajez part time?
buna tuturor,
in nov am intrat in somaj,care va fi pana pe 2.11.10.
ne-am propus sa facem un bebe in perioada asta.
intrebarea mea este:daca voi naste spre ex in ian la anul,sau februarie,pentru lunile ramase din nov cum se poate proceda, ma pot angaja la o firma part time pentru a merge contributiile,sau sa ma duc sa-mi platesc singura contributia la sanatate?sau cum se face?sau raman fara indemnizatie?
va multumesc si astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
o zi buna !!!