avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

conditii
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:56, 29 Martie 2010
Stagiu de cotizare minim 12 luni in ultimele 24 + adeverinta de la angajator + adeverinte de venit de la primarie si AFPublice

succes
buna.
ma puteti ajuta cu un raspuns va rog?
daca somajul se termina pe 2 nov si eu voi naste pe 10 n0v mai iau indemnizatie sau pot intra in concediu prenatal la 7 luni adica sa spunem in septembrie?
sau pierd indemnizatia.
va multumesc.
o zi buna!!!
focasnialina:
1. In perioada somajului puteti lua concediu de maternitate si apoi CCC pana la 2 ani.
2. Ambele suspenda perioada de somaj care se reia, de unde a ramas, la expirarea lor.
3. Asadar nu aveti cum sa pierdeti indemnizatia de CCC pana la 2 ani.
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre indemnizatia pentru cresterea copilului seby tf seby tf Buna seara,am si eu o nelamurire cu privire la dosarul pentru indemnizatie,nu stiu exact cum se procedeaza.Eu am beneficiat de somaj din 26decembrie 2009 pana ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca inceteaza in timpul concediului postnatal. voi beneficia de indemnizatie pentru ccc? sandastoica sandastoica Buna ziua! Din septembrie 2011 am lucrat ca profesoara de limba si literatura romana la un grup scolar dupa absolvirea studiilor de master; luna aceasta am ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si postnatal alexandra-mariaPetrus alexandra-mariaPetrus Sunt invatatoare, insarcinata in saptamana 36 si am contract de munca pana in 31 august, tot pana atunci sunt trecuta in concediu. De la 1 septembrie unde ar ... (vezi toată discuția)