avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce se poate intampla daca nu spun eventualului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce se poate intampla daca nu spun eventualului angajator ca sunt gravida?

buna din nou.
am si eu nevoie de un raspuns la o chestie care se poate intampla.
sunt gravida si in curand o sa am un interviu.daca nu precizez faptul ca sunt gravida, si daca e sa spunem ca ma va angaja...si ulterior voi spune ca sunt gravida ce se poate intampla, in ideea in care am omis sa spun.
va multumesc.
o zi cat mai buna!!!
Cel mai recent răspuns: focsanialina , utilizator 12:07, 24 Martie 2010
orice femeie poate sa ramana gravida.. nu e nici o belea..dar sa stiti ca ptr a beneficia de CIC trebuie sa aveti minim 12 luni lucrate.. aveti?.. daca nu, va beneficia sotul
pai acum sunt in somaj,mi s-a spus ca somajul se ia in considerare la calculul indemnizatiei.Eu ma gandeam sa nu mi se spuna ca nu am prezcizat la interviu faptul ca sunt gravida intr-o luna jumate - doua si apoi cine stie ce sa se mai intample...ca asa mai bine mesc raman in somaj.
va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere gravida mada_gigi mada_gigi Buna ziua, sunt insarcinata in 25 de saptamani si lucrez la un magazin tip franciza.Patronul nu mai are bani sa sustina afacere si la sfarsitul luni isi ... (vezi toată discuția)
Gravida in somaj broscuta21 broscuta21 Buna ziua, Ma adresez Dvs. deoarece am o prietena gravida care m-a intrebat ce se intampla in situatia in care e bagata in somaj, mai beneficiaza de ... (vezi toată discuția)
Revenire ccc + restructurare post salariata gravida elenajaad elenajaad Buna ziua! Doresc sa-mi reiau activitatea. Pe perioada cat am fost in ccc, angajatorul a angajat rand pe rand alte cateva persoane pt a-mi indeplini ... (vezi toată discuția)