Ma adresez Dvs. deoarece am o prietena gravida care m-a intrebat ce se intampla in situatia in care e bagata in somaj, mai beneficiaza de postnatal? Recunosc ca eu nu am stiu ce sa-i raspund...:">
De asemenea, ar vrea sa stie daca e adevarat ca s-a marit postnatalul de la 600 RON la 800 RON.
Va multumesc frumos!
Buna ziua,
De ce este bagata prietena d-voastra in somaj, fiind si gravida? Este interzisa concedierea femeii gravide. Este firma in faliment sau reorganizare judiciara?
Pentru indemnizatie poate opta pentru 600 Ron sau 85% din salariu, dupa cum o avantajeaza.
Nu e concediata....e ori in faliment, ori in reorganizare judiciara, nu stiu sa va spun cu exactitate...stiu doar ca ea m-a intrebat daca intra in faliment firma daca ea va mai beneficia de postanatal
1. Daca firma este in reorganizare judiciara gravida poate beneficia de indemnizatie de somaj.
2. In somaj fiind poate beneficia si de concediu de maternitate si de CCC pana la 2 ani.
Concediul medical
ancamaia
Buna ziua,
Sunt intr-o situatie mai dificila si nu stiu cum sa o gestionez.
Pe scurt,sunt insarcinata in 12 saptamani..iar firma unde lucrez de 2 ani ... (vezi toată discuția)