avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Activitate dusp

Activitate dusp

Răspuns la discuția Concediu medical
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un calcul al salariului ce imi revine pe luna decembrie 2014 in urmatoarea situatie.
Venituri brute pe cele 6 luni anterioare 3278 ron, bonuri de masa de 9.35 ron bucata: 20 in iunie, 23 in iulie, 10 in august, 20 in septembrie, 23 in octombrie si 12 in noiembrie.
Aferent salariului pe decembrie am 2 bonuri de masa si 15 bonuri cadou a 10 ron bucata.
In noiembrie au mai fost si 5 zile de concediu medical pe cod 06.
In decembrie am 2 zile lucrate normal, 3 zile concediu de odihna iar restul de zile lucratoare ( 15 ) au fost pe 3 concedii medicale: cel initial de 5 zile pe cod 06, continuarea pe doar 1 zi pe cod 06 apoi restul de zile pe concediu de spitalizare si recuperare dupa spitalizare pe cod 01.
Va multumesc.
Răspuns la discuția cartile de munca
Buna ziua!
As vrea sa stiu daca este adevarat ca societatile care isi tin cartile de munca la sediu nu mai trebuie sa merga la ITM pentru ca acestia sa inscrie modificarile ( de salariu sau de orice tip ). Este ok ca modificarile sa fie operate doar de catre angajator ?
Răspuns la discuția calcul zile concediu de odihna
Buna ziua!
As dori sa stiu pe ce criterii creste numarul de zile de concediu de odihna anual.
De exemplu, in aceeasi firma, personalul cu acelasi contract colectiv de munca are nr de zile de concediu diferit - unii 21 altii 22, 23 etc.
Pe ce criterii creste nr de zile de concediu ?
Va mutlumesc.