avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Activitate silviump3

Activitate silviump3

Nu pot decat sa va multumesc inca odata si pentru rabdarea de care ati dat dovada. Daca eram un pic mai atent intelegem de prima data ca "vechimea in munca" nu este unul si acelasi lucru cu " vechimea in aceiasi unitate" . Dar, recunosc am dat dovada de superficialitate, cu toate ca Dvs ati fost destul de explicit. O seara buna placuta va doresc si toate cele bune. Inca odata, acest forum , prin prezenta unor oameni de calitate, binevoitori si nu in ultimul rand , bine pregatiti, ma ajutat in demersurile mele. MULTUMESC
Va multumesc frumos pentru amabilitate si pentru raspunsuri. DIn pacate la Registrul Comertului nu am gasit nimic, urmeaza sa vad daca ma pot ajuta cei de la Arhivele Nationale. Practic in momentul de fata mai am de identificat doar doua societati:
CCMB- Institutul de constructii montaj nr 4
Intreprinderea de prod. prestari si reparatii pentru unitati comerciale fost I.A.R.T.C
Inca odata va multumesc frumos si astept informatii de la domniile voastre.
In primul rand va multumesc frumos pentru raspuns si pentru amabilitate. Ideea este ca nu are inscrisul care sa ateste faptul ca societatea la care a lucrat precizeaza ca nu mai are nevoie de serviciile acestuia. In aces caz, cum se procedeaza? Multumesc
Am marea rugaminte la domniile voastre de a ma indruma in vederea recuperarii si atestarea grupei de munca de la cateva unitati, desfiintate in momentul de fata:
1) CCMB- Institutul de constructii montaj nr 4
2) Intreprinderea de constructii prefabricate de beton Bucuresti
3) Intreprinderea de prod. prestari si reparatii pentru unitati comerciale fost I.A.R.T.C

Multumesc frumos
Supun atentiei dvs , urmatoarea speta, in speranta ca voi primi de la domniile voastre sfaturi si indrumari utile, ca de fiecare data, cand am apelat la acest forum: soacra mea a intrerupt serviciul in perioada 1979-1982 pentru a creste copilul. Acest lucru este specificat si cartea de munca detinad totodata si o adeverinta in acest sens. Problema ar fi urmatoare: cum reiese din acea adeverinta, pentru ca vechimea sa continue in acesta perioada, la reangajarea trebuia facuta in aceiasi unitate. Acest lucru nu sa intamplat , ea angajandu-se in alta unitate. Acest trei ai se mai considera vechime? Daca da , ce trebuie intreprins in acest caz? Multumesc frumos.
Da, intr-adevar a fost semnat un act de renuntare in fata unui notar, insa am inteles ca ar fi o posibilitatea de a ataca acesta succesiune.
Ps: imi cer scuze pentru modul in care a fost redactat titlul.
Buna seara. Expun si eu atentiei Dvs urmatoarea speta:
- in urma decesului bunicii mele, tatal meu si unchiul ( fratele tatalui meu) au ramas unicii mostenitori. In urma unor intelegeri verbale intre tatal meu si unchiul meu, tatal meu a renuntat la partea lui de mostenire in favoarea unchiului. Dupa ce au fost definitivate toate actele, unchiul meu nu a mai dorit sa respecte acele intelegeri verbale. Ce sanse sunt de a ataca eu ( ca nepot al decedatei) sau altcineva acesta succesiune si a indrepta lucrurile. Tatal meu, ca un om onest, a avut incredere in fratele sau. Se mai poate face ceva ? Multumesc frumos.
Mii de multumiri. Practic tot ce ar trebui sa faca sotia si fiica ar fi "sa nu faca nimic". In cazul in care banca face presiuni asupra lor ar trebui sa le raspunda ca ele doua nu accepta succesiunea. Sau ..?? Din cate am mai auzit , bancile recurg la tot felul de presiuni pentru a isi recupera banii.
Va multumesc din suflet pentru amabilitate si promtitudine. Deci practitc, daca nici sotia nici fiica nu deschid succesiunea ele nu vor avea nici o obligatie vis a vis de plata creditului. Inca o intrebare , daca sunteti amabila: pentru fetita s-au inceput demersurile de primire a pensiei de urmas. Ar avea influenta acesta pensie cu ceva la plata creditului sau succesiune. multumesc inca odata.
Buna ziua. Apelez la bunavointa Dvs, pentru a ma lamuri, in urmatoarea speta:
un foarte bun prieten a decedat lasand in urma lui o sotie si un minor. Problema ar fi in felul urmator: acesta a contractat in urma cu cativa ani un credit pe care la refinantat mai apoi, fara ca acel contract sa contina numele sotiei ca si parte , fara giranti fara ipoteca, fara garantii. Creditul este luat pe numele lui, persoana fizica. Interesandu-se la banca , sotia a aflat ca nu a fost incheiata o asigurare de viata pentru acest credit. El a decedat. Ce sanse sunt ca sotia sau fiica sa " mosteneasca "acest credit , avand in vedere ca acesta nu avea in proprietate nici un fel de bunuri mobile sau imobile. Practic, in urma unei eventuale succesiuni, sotia si fiica nu au nimic de "primit" in afara de acesta 'povara"-creditul ramas neachitat. Mentionez si faptul ca el avea o asigurare de viata facultativa ( nu are legatura cu acest credit) de care beneficiaza mama acestuia , nicidecum sotia sau fiica . Va multumesc mult pentru ajutor.