avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Activitate Traian_L

Activitate Traian_L

Vreau sa-mi fintez un SRL,dar nu posed acte de proprietate pentru spatiul in care doresc sa fac sediul social sau punct de lucru. Imobilul este in proprietatea mea din anul 2000, iar pana atunci proprietari au fost parintii ,din anul 1972. Au decedat in anul 2000. Ultimul proprietar intabulat a fost in anul 1945. Va rog invatati-ma cum sa prcedez.
Rog, Cum pot obtine act de proprietate asupra unui imobil situat in mediul rural. care a fost intabulat in anul 1945 pe numele acelor proprietari, iar de atunci si pana in 1971 a mai schimbat cativa proprietari doar pe baza unor intelegeri scrise manual si cu martori, nelegalizata la vreun notariat sau alta forma de legalizare, ajungind in proprietatea parintilor mei in anul 1971 prin acelasi procedeu de achizitionare, si inscrisi la primaria comunala in registrul agricol, iar dupa decesul acestora in anul 2000 ,revenindu-mi mie dar nu stiu cum sa obtin un act de proprietate legala
Astept sugestiile dumneavoastra.
Cre sunt cele mai corecte proceduri de achizitionare a unui SRL fara activitate?
Răspuns la discuția bunuri dobandite
Nu stiu daca am dreptul, sa ma afisez peste cei cu calificare in domeniu, dar, specific, este o parere personala, cred ca toti mostenitorii ar trebuii sa saibe drept egal in fata legii.