avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sediu Social SRL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sediu Social SRL

Vreau sa-mi fintez un SRL,dar nu posed acte de proprietate pentru spatiul in care doresc sa fac sediul social sau punct de lucru. Imobilul este in proprietatea mea din anul 2000, iar pana atunci proprietari au fost parintii ,din anul 1972. Au decedat in anul 2000. Ultimul proprietar intabulat a fost in anul 1945. Va rog invatati-ma cum sa prcedez.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:21, 27 Aprilie 2011
Nici nu veti putea, cel putin acum, pana cand nu veti rezolva cu restul de acte care sa va aduca in "posesie" casa. Inteleg ca sunteti mostenitorul unic al parintilor d-voastra, veti face succesiunea si restul dupa care veti putea beneficia de spatiul pentru sediul social.
va trebuie sa mergeti la notariat sa dezbateti succesiunea, sa deveniti proprietar de drept si de fapt al imobilului. nu am inteles din relatarea dvs in ce sens imobilul este in proprietatea dvs din anul 2000. daca aveati certificat de mostenitor atunci trebuia sa intabulati imobilul pe numele dvs la cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat auricius auricius Bun seara.Va rog sa imi spuneti daca pot face un contract de comodat cu o firma care ma va angaja in spatiul pe care doresc sa-l pun la dispozitie,desi nu sunt ... (vezi toată discuția)
Intabulare satrico satrico Buna seara . Parintii au un apartament , mama e decedata de doua luni , suntem patru frati , tata doreste sa faca intabularea apartamentului si dupa aceea sa ... (vezi toată discuția)
Sediu social - problema delicata. solicit ajutor! liviu_tl liviu_tl Buna ziua! Sunt pe cale de a infiinta o societate comerciala tip SRL si intampin o problema vis-a-vis de sediul social. Doresc ca viitoarea firma sa aiba ... (vezi toată discuția)