Buna ziua!
Imi puteti spune va rog frumos daca este legal sa mi se emita o factura retroactiva? Sa va explic: am incheiat un contract de furnizare servicii cu RDS - RCS Arad la data de 02.04.2012 - pana luna trecuta suma totala de plata a fost 19.50 ( in contract scria ca am reducere la servicii internet timp de 6 luni). Astazi mi-a fost emisa o factura in valoare de 179.50 RON. Am sunat la Relatii cu Clienti si am cerut explicatii pentru aceasta factura...mi s-a spus ca pana acum nu mi-au fost facturare serviciile de cablu TV si ca abia acum si-au dat seama si mi le-au facturat pe aceasta factura ( perioada 02.05 - 30.09). Este legal sa imi factureze retroactiv serviciile? Mentionez ca am primit in fiecare luna factura de la ei si am platit-o pana acum. Nu consider ca era obligatia mea sa observ ca nu mi-au facturat tot...sincer nici nu am observat...obligatia mea era sa platesc factura emisa de ei ceea ce am si facut ( puteam macar sa fiu instiintata anticipat de acest lucru - sa mi se spuna ca luna viitoare o sa am factura de 10 ori mai mare...nu sa fac infarct la vederea acesteia)
Buna ziua!
As dori sa imi spuneti, va rog din suflet, daca contractul pe munca determinata ( expira in 03/09 al unui angajat poate fi prelungit, in conditiile in care acesta se afla in concediu medical de 3 saptamani? I s-a spus ca va fi dat in somaj - poate fi dat in somaj? Ce se intampla cu concediu medical in curs?
Va multumesc!
Buna ziua!
Imi puteti va rog da cateva sfaturi in urmatoarea problema: sora mea este casatorita de 10 ani iar in urma casatoriei au rezultat 2 copii unul de 10 ani si celalalat de 1 an...ea nu se intelege deloc cu sotul sau, au loc numeroase certuri, scandaluri astfel incat a ajuns copilul sa ii ceara sa plece impreuna de acolo pentru ca el nu mai suporta certurile...el o ameninta ca o sa cheme politia in cazul in care aceasta va pleca cu copii de acolo ( adica ea poate sa plece dar ii spune ca nu va vedea nici un copil) - mentionez ca el pe cel mic nu l-a vrut deloc, a dus-o cu forta la medic pentru ai face avort ( sora mea nu a vrut sa renunte la copil), il injura ori de cate ori are chef, in plus...cu toate ca stam la o distanta de 30 km dora, ea nu are voie sa isi viziteze familia decat cel mult 1 data pe an...Imi spuneti va rog ce s-ar intampla in cazul in care aceasta ar pleca int-o zi cu copii? Ar putea fi acuzata de ceva? Si daca or sa bage divort, pana la pronuntarea sentintei cui or sa ramana copii? Va multumesc din suflet!