avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Activitate razvan1277

Activitate razvan1277

Discuție accident
Buna ziua.In timp ce eram angajata intr-o depasire regulamentara,depasisem 2 autoturisme si mai aveam de depasit o duba,care in mommentul in care am ajuns paralela cu ea aceasta a franat,a tras dreapta de volan ,iesind de pe carosabil,deoarece in fata dubei era un logan care franase brusc lund stanga de volan si intentionand sa intre intr-o benzinarie,pe care eu nu l-am mai putut evita si l-am lovit.A venit smurdul l-a luat la spital pt investigatii,nefiind lovit.S-au facut masuratori,mi-au luat permisul si buletinul ,urmand sa ma prezint la udristei pt declaratie dimineata la 6:30(accidentul s-a petrecut la ora 22).Fiind in stare de soc nu am ajuns dimineata la udristei si am ajuns la ora 16 cand politistii care au fost la locul accidentului,iesisera din tura.Nu mi s-a dat nici-o dovada nu am dat nici-o declaratie.Enormal?M-au chemat cand vor intra ei in tura,dar imi trebuie dovada de reparatie ca am casco.In cazul in care sunt nevinovata,pot face masina tot pe casco?Eu nu vreau s-o fac pe asigurarea aluia.Cum se procedeaza in cazul asta?Dar in cazul in care sunt vinovata?Va multumesc.
Sunt pensionat pe caz de boala,cu gradul,3 cu o pensie de 600 ron.Lucrez de 8 luni la o firma de paza ,avand contract de munca cu jumatate de norma.Datorita problemelor financiare cu care se confrunta angajatorul,m-a bagat in preaviz,urmand ca de la 7 mai 2010 sa raman fara loc de munca.Intrebarea mea este daca pot beneficia de somaj in cazul in care ma aflu.Astept raspuns,va multumesc!
Am locuit cu chirie in bucuresti,m-am imbolnavit si am iesit la pensie pe caz de boala.Acum locuiesc in Curtea de Arges(unde am si domiciliu) si doresc sa-mi mut dosarul de pensie pt a putea face comisia in Curtea de Arges.Va rog sa-mi spuneti si mie care este procedeul si cat dureaza mutarea.mentionez ca eu nu mai am viza in bucuresti si comisia este peste 2 luni(mai).va multumesc!