avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident

Buna ziua.In timp ce eram angajata intr-o depasire regulamentara,depasisem 2 autoturisme si mai aveam de depasit o duba,care in mommentul in care am ajuns paralela cu ea aceasta a franat,a tras dreapta de volan ,iesind de pe carosabil,deoarece in fata dubei era un logan care franase brusc lund stanga de volan si intentionand sa intre intr-o benzinarie,pe care eu nu l-am mai putut evita si l-am lovit.A venit smurdul l-a luat la spital pt investigatii,nefiind lovit.S-au facut masuratori,mi-au luat permisul si buletinul ,urmand sa ma prezint la udristei pt declaratie dimineata la 6:30(accidentul s-a petrecut la ora 22).Fiind in stare de soc nu am ajuns dimineata la udristei si am ajuns la ora 16 cand politistii care au fost la locul accidentului,iesisera din tura.Nu mi s-a dat nici-o dovada nu am dat nici-o declaratie.Enormal?M-au chemat cand vor intra ei in tura,dar imi trebuie dovada de reparatie ca am casco.In cazul in care sunt nevinovata,pot face masina tot pe casco?Eu nu vreau s-o fac pe asigurarea aluia.Cum se procedeaza in cazul asta?Dar in cazul in care sunt vinovata?Va multumesc.
Cand va veti prezenta la politie pentru a da declaratii, vi se va inmana si autorizatia de reparatie. Dumneavoastra puteti repara masina pe casco fie ca sunteti vinovata, fie ca sunteti nevinovata. Daca nu doriti sa va reparati masina pe rca-ul celui vinovat de producerea accidentului, mergeti la asiguratorul dvs. casco. ATENTIE: acest lucru va afecta reinoirea politei dvs. casco (nu mai beneficiati de reduceri) si la posibilitatea existentei unei francize. Singurele situatii in care asiguratorul casco nu va repara masina sunt incluse in polita dvs. de asigurare la capitolul excluderi!
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2010
INASEL ALIN - Cabinet de Avocat, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto cu pagube materiale cu masina de serviciu (curierat) fara asigurare casco florin_teodor florin_teodor Buna ziua, Am avut un accident cu masina de serviciu soldat cu pagube materiale, mentionez ca masina nu are asigurare CASCO ci doar RCA. Acum seful ... (vezi toată discuția)
Franciza casco adriansera adriansera Buna ziua, zilele trecute am avut un accident cu masina personala in sensul ca un participant la trafic cu un moped nu s-a asigurat la schimbarea directiei de ... (vezi toată discuția)
Rca BOBY25 BOBY25 am o problema cu bcr asigurari.am fost implicat intr-un accident rutier,am facut constatare amiabila,baiatul a recunoscut ca este vinovat,am deschis dosar pe ... (vezi toată discuția)