avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... conditii de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

conditii de somaj

Sunt pensionat pe caz de boala,cu gradul,3 cu o pensie de 600 ron.Lucrez de 8 luni la o firma de paza ,avand contract de munca cu jumatate de norma.Datorita problemelor financiare cu care se confrunta angajatorul,m-a bagat in preaviz,urmand ca de la 7 mai 2010 sa raman fara loc de munca.Intrebarea mea este daca pot beneficia de somaj in cazul in care ma aflu.Astept raspuns,va multumesc!
Cel mai recent răspuns: BIANCA IRINA , utilizator 19:22, 12 Aprilie 2010
Nu, ca sa puteti primi somaj nu treb sa mai aveti nici un alt venit: indiferent ca este pensie...de invaliditate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas - sot supravietuitor rexhunt rexhunt Buna ziua! As avea o intrebare legata de un caz concret de dosar de pensionare. Subiectul este o doamna vaduva in varsta de aprox. 59 ani care in prezent este ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate dmuncitoru dmuncitoru Buna ziua. Tatal meu s-a operat in Spania acum 6 ani aproximativ. Inca pe durata sederii acolo, dupa interventia chirurgicala, nu a beneficiat de niciun ... (vezi toată discuția)
Variante de pensionare linualin linualin Va supun atentiei urmatorul caz: Socrul meu implineste 60 de ani in luna martie 2010, cand doreste sa iasa la pensie din cauza serviciului mult prea ... (vezi toată discuția)