avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Activitate ciprian andreescu

Activitate ciprian andreescu

Răspuns la discuția Accident de circulatie
Multumesc pentru raspuns
Nu am nici cea mai vaga idee la ce distanta ma aflam de autovehiculul stationat pe trotuar, cert e ca eu ma deplasam pe carosabil cu bicicleta, apoi din senin m-am trezit cu o usa de masina ce ma izbeste si am cazut...o distanta mica din moment ce a reusit sa-mi traga o usa in umar
maine sau poimaine ma duc la IML, am fost la spital si mi-au acordat primele ingrijiri medicale
Erau de fata mai multe persoane , dar numai una singura a zis ca ar veni sa depuna marturie, restul nu se baga
Soferul care m-a accidentat era parcat pe trotuar, iar eu mergeam pe partea carosabila cu bicicleta
Buna seara. Am si eu o intrebare: ce sanse am sa castig un proces in care un sofer ce era stationat pe partea dreapta, pe trotuar, eu mergand pe bicicleta, soferul a deschis usa si m-a lovit si m-a accidentat la clavicula. Soferul a plecat de la locul accidentului. Am fost la spital si mi-a zis ca am dizjungtie .....de clavicula. Am fost la politie, iar politistul mi-a zis sa nu fac plangere ca o sa-i dea doar o amenda , si m-a intrebat ce am cautat acolo cu bicicleta? Multumesc anticipat
imi trebuie pentru a putea da examenul auto
Dar daca fac o dresa la Administratia Nationala a Penitenciarelor sa-mi elibereze o adeverinta cu perioada executata si data eliberarii, ar tine loc de bilet de eliberare? Intreb acest lucru pentru a putea scapa de acel drum pana la penitenciar.
De unde se poate obtine biletul de eliberare din penitenciar, pentru ca nu il mai am ?
Precizez faptul ca am fost la penitenciar in Drobeta Turnu Severin , iar acum stau in Bucuresti .
Multumesc anticipat! :)
Discuție reabilitarea
buna ziua ! spuneti-mi va rog unde trebuie sa fac cererea de reabilitare la Buftea unde am eu domiciliul sau la Botosani unde am fost judecat ? Multumesc anticipat