Nu am nici cea mai vaga idee la ce distanta ma aflam de autovehiculul stationat pe trotuar, cert e ca eu ma deplasam pe carosabil cu bicicleta, apoi din senin m-am trezit cu o usa de masina ce ma izbeste si am cazut...o distanta mica din moment ce a reusit sa-mi traga o usa in umar
Buna seara. Am si eu o intrebare: ce sanse am sa castig un proces in care un sofer ce era stationat pe partea dreapta, pe trotuar, eu mergand pe bicicleta, soferul a deschis usa si m-a lovit si m-a accidentat la clavicula. Soferul a plecat de la locul accidentului. Am fost la spital si mi-a zis ca am dizjungtie .....de clavicula. Am fost la politie, iar politistul mi-a zis sa nu fac plangere ca o sa-i dea doar o amenda , si m-a intrebat ce am cautat acolo cu bicicleta? Multumesc anticipat
Dar daca fac o dresa la Administratia Nationala a Penitenciarelor sa-mi elibereze o adeverinta cu perioada executata si data eliberarii, ar tine loc de bilet de eliberare? Intreb acest lucru pentru a putea scapa de acel drum pana la penitenciar.
De unde se poate obtine biletul de eliberare din penitenciar, pentru ca nu il mai am ?
Precizez faptul ca am fost la penitenciar in Drobeta Turnu Severin , iar acum stau in Bucuresti .
Multumesc anticipat! :)
buna ziua ! spuneti-mi va rog unde trebuie sa fac cererea de reabilitare la Buftea unde am eu domiciliul sau la Botosani unde am fost judecat ? Multumesc anticipat