avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... De unde se poate obtine biletul de eliberare din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

De unde se poate obtine biletul de eliberare din penitenciar?

De unde se poate obtine biletul de eliberare din penitenciar, pentru ca nu il mai am ?
Precizez faptul ca am fost la penitenciar in Drobeta Turnu Severin , iar acum stau in Bucuresti .
Multumesc anticipat! :)
Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2012
ciprian andreescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:49, 6 Aprilie 2012
De la penitenciar se obtine.
Dar daca fac o dresa la Administratia Nationala a Penitenciarelor sa-mi elibereze o adeverinta cu perioada executata si data eliberarii, ar tine loc de bilet de eliberare? Intreb acest lucru pentru a putea scapa de acel drum pana la penitenciar.
Puteti incerca o cerere in acest sens dar e posibil sa fie necesar sa va deplasati acolo ca sa va identifice atunci cand va elibereaza o copie dupa biletul de liberare.
Daca va trebuie pentru reabilitare se poate sa faca si instanta aceasta adresa catre penitenciar dupa ce este legal sesizata.
imi trebuie pentru a putea da examenul auto
Va trebui sa mergeti personal sa il ridicati atunci cand va fi gata.
Sa va informati care este numarul de telefon de la penitenciar deoarece dupa depunerea cererii va trebui sa stiti cand il puteti ridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care institutie imi va da adeverinta de grupa de munca Grosan Grosan Buna ziua, Pentru activitatea de 3 ani de stagiatura 1983-1986 la un Combinat de apa grea Turnu Severin ,dar detasata la Combinatul de Ingrasaminte Chimice ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala 2010 Liliput85 Liliput85 Pentru a face un imprumut in banca, am nevoie de fisa fiscala pe 2010. Unde se elibereaza aceasta fisa? Se poate ridica si de la ITM? Multumesc. (vezi toată discuția)
Suplimentare succesiuni: sunt plimbată între notari din cauza unui certificat de calitate de moștenitor și nu știu cum să rezolv problema Cristi1956 Cristi1956 Pentru a putea dezbate succesiunea dupa sotul meu decedat in urma cu 11 luni imi este necesara suplimentarea unor succesiuni ale acestuia dezbatute in ... (vezi toată discuția)