avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitarea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitarea

buna ziua ! spuneti-mi va rog unde trebuie sa fac cererea de reabilitare la Buftea unde am eu domiciliul sau la Botosani unde am fost judecat ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 14:10, 21 Octombrie 2010
Unde doriti.
Cf. art. 494 Cod proc. pen. competenta sa se pronunte asupra reabilitarii judecatoresti este fie instanta care a judecat in prima instanta cauza in care s-a pronuntat condamnarea pt care se cere reabilitarea, fie instanta corespunzatoare in a carei raza teritoriala domiciliaza condamnatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor londonezul londonezul Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine un avocat,as vrea sa fac reabilitare judecatoreasca si nu imi permit sa platesc onorariu la un avocat.doresc sa stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar tupac83 tupac83 La o fapta petrecuta in 2003 pentru trafic de influenta si inselaciune sentinta a fost data cu 2 ani de suspendare cazierul e curat?:(:help: (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier. Adrian Nemteanu Adrian Nemteanu Buna seara,astazi am fost la politie sa-mi iau cazierul si pe el scrie: 2 ani si 4 luni cu art 86 indice 1 c.p. pe timp de 5 ani si 4 luni pentru art 208,209 ... (vezi toată discuția)