avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate mady70

Activitate mady70

Răspuns la discuția pensie alimentara!
ba doreste sa munceasca dar deocamdata nu gaseste nimic
Buna ziua!Baiatul meu are 19 ani , a terminat liceul si este inscris la facultate , invatamant la distanta.....Intrebarea mea este:
Daca nu are loc de munca tatal lui de care sunt divortata de 3 ani este obligat la plata pensiei alimentare?
multumesc
Astept raspunsul dumneavoastra....
Răspuns la discuția eliberarea conditionata
deci revin cu inca o intrebare!eliberarea conditionta la 8 luni fara 56 zile se poate face si in acest caz?a fost arestat in 28.12.2009 si presteaza munca doar din data de 01.03.2010.are rapoarte bune,un comportament exemplar....deci poate cere eliberarea conditionata???
Buna seara!am citit pe forum ca eliberarea conditionata poate fi ceruta si la executarea a 1/2 din pedeapsa.mentionez ca detinutul licreaza in cadrul penitenciarului are 7 nzile la luna si are o condamnare de 2 ani.deci can poate cere eliberarea conditionata?? multumesc
VA MULTUMESC.AUZISEM CA IN NOUL COD PENAL S-AU FACUT CEVA MODIFICARI!!
DA O SA PRESTEZE O MUNCA.E VORBA DE O ACTIVITATE DE TAMPLARIE IN CADRUL PENITENCIARULUI.INTREBAREA ESTE DUPA CE PERIOADA DE EXCUTARE A PEDEPSEI SE POATE CERE ASTA?MULTUMESC
AM SI EU O INTREBARE...DUPA CAT TIMP DE LA EXECUTAREA UNEI CONDAMNARI SE POATE CERE ELIBERAREA CONDITIONATA?E VORBA DE O COMDAMNARE CU EXECUTARE A 2 ANI DE INCHISOARE,SENTINTA DEFINITIVA{CONDUCEREA CU PERMISUL ANULAT},REGIMUL ESTE SEMIDESCHIS.VA MULTUMESC.ASTEPT RASPUNSURI...