avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara!

Buna ziua!Baiatul meu are 19 ani , a terminat liceul si este inscris la facultate , invatamant la distanta.....Intrebarea mea este:
Daca nu are loc de munca tatal lui de care sunt divortata de 3 ani este obligat la plata pensiei alimentare?
multumesc
Astept raspunsul dumneavoastra....
Fiind inscris la cursuri la distanta, nu va obtine pensie de la tatal sau.. nu poate face dovada ca e in imposibilitate sa munceasca pt a se intretine
Nu doreste ori nu poate munci?
Invatamantul la distanta este inventat tocmai pentru cei care nu pot veni zilnic la cursuri ca au alta activitate; de regula, munca.
ba doreste sa munceasca dar deocamdata nu gaseste nimic
Legea nu admite asta ca fiind un motiv ca sa fie intretinut de parinti. Doar daca nu putea munci din cauza orarului etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! prin hotărâre judecătorească, in 2020,am fost ... Iustin25 Iustin25 Bună ziua ! Prin Hotărâre Judecătorească, in 2020,am fost obligat la plata pensiei alimentare în cuantum de 1/6 din salar până la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Sistare pensie alimentara IONUTTTT IONUTTTT CUM TREBUIE PROCEDAT PENTRU SISTAREA PENSIEI ALIMENTARE PENTRU UN BAIAT IN VARSTA DE 22 ANI CARE URMEAZA CURSURILE DE INVATAMANT LA DISTANTA ALE UNEI FACULTATI ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pentru major herate herate am un baiat de 20 de ani inscris la o facultate cu invatamant la distanta caruia ii platesc pentie de intretinere.mentionez faptul ca el a platit numai taxa de ... (vezi toată discuția)