avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... SISTARE PENSIE ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

SISTARE PENSIE ALIMENTARA

CUM TREBUIE PROCEDAT PENTRU SISTAREA PENSIEI ALIMENTARE PENTRU UN BAIAT IN VARSTA DE 22 ANI CARE URMEAZA CURSURILE DE INVATAMANT LA DISTANTA ALE UNEI FACULTATI SI S-A ANGAJAT LA O FIRMA PRIVATA ?
MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Ryco1 , utilizator 20:54, 15 August 2011
introduceti actiune in instanta cerand sistarea pensiei . v-ar fi de ajutor sa aveti dovada ca s-a angajat, s-o puteti atasa cererii, sau sa stiti denumirea societatii
Aveti nevoie de 2 inscrisuri in dovedirea actiunii de sistare pensie:
- de adeverinta eliberata de catre insitutia de invatamant superior al carui student este majorul, in care sa se mentioneze forma de invatamant urmata-in cazul de fata invatamant la distanta si
-de adeverinta eliberata de la locul de munca al acestuia.
Daca va aflati in imposibilitatea depunerii acestor inscrisuri, va trebui sa indicati instantei atat institutia de invatamant respectiva cat si sediul acesteia cat si locul de munca al acestuia ( firma, sediu).
De asemenea ar fi utila si proba cu interogatoriul paratului.;)
Daca copilul care a terminat studiile, da o declaratie notariala, din care sa rezulte ca renunta la pensia alimentara, este valabila ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot primi pensia alimentara ? tictac2 tictac2 Buna ziua. Asa cum am scris in subiect am o intrebare in legatura cu pensia alimentara. Momentan sunt student in anul I si as vrea sa stiu daca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Mai pot primi pensie alimentara daca am intrerupt un an studile? mario.m mario.m Pot sa mai primesc pensie alimentara daca am intrerupt un an studile(dintre clasa aXII-a si facultate)? Deci dupa terminarea clasei a 12(2009) nu m-am inscris ... (vezi toată discuția)
Platà pensie alimentarà retroactivà doina136 doina136 Prietena mea a divorţat acum 20 de ani. Copilul care a rezultat în urma acelei căsătorii a primit pensie alimentară de la tată timp de 3 luni de zile, ... (vezi toată discuția)