Sigur ca am si mailuri, dar e important sa demonstrez ca acesta refuza comunicarea cu mine, chiar si in situatii unde doar el are putere de decizie, iar faptul ca el nu raspunde pierdem vanzari (sunt situatii punctuale unde el isi poate da acceptul, daca ar raspunde).
Va multumesc pentru raspunsuri .
SMS-urile le pot salva dar cum demonstrez ca il sun pe sef si acesta nu raspunde. Timp apel: 00:00. Pe desfasurator apare ?
E foarte important.
Multumesc.
Buna ziua,
Cum pot demonstra ca dorind sa-mi desfasor activitatea conform Regulamentului de ordine interioara, il sun pe superiorul meu direct, pentru diverse situatii punctuale si acesta nu raspunde nici la telefon, nici la SMS, nici la mailuri .
Va multumesc,
Smaky
Pentru o situatie deosebita, am facut cerere de concediu de odihna (inainte de inceperea programului de lucru) care nu a fost aprobata, apoi in interval de cateva minute am cerut concediu fara plata (ambele cereri fiind adresate superiorului direct ). Am primit aprobare pe mail, apoi la interval de o saptamana sunt convocata la ancheta disciplinara pe acest motiv. Este posibil ?
Pot fi asistata la aceasta ancheta de un avocat? Compania pentru care lucrez nu are sindicat.
Va multumesc.
Mailul cu pricina era trimis de pe adresa de firma (proprietatea companiei), catre adresa mea de firma (proprietatea companiei), in care mi se aduce la cunostinta ca am savarsit o abatere foarte grava, conform regulamentului de ordine interioara. Mai exact am trimis unei colege un mail de bun simt, fara jigniri ,prin care ii ceream sa colaboreze cu mine in atingerea obiectivelor- ea nu raspunde la telefonul companiei in timpul orelor de program- si am trecut si pe superiorul meu direct, si pe superioara acestuia in cc. Regulamentul de ordine interioara mi l-au trimis dupa vreo 2 zile (oricat am cautat nu exista nici o astfel de abatere in regulament; totusi in ultima pagina se mentioneaza ca superiorul poate administra astfel de mustrari pe mail, daca e trecut si country managerul in cc.
Eu banuiesc ca e trcut si country-ul dar in bcc, pentru ca spune ca" daca nu ai clar in minte ce oligatii ai, anunta-ne pt a beneficia de un training in timp util"-trainingurile sunt platite de firma....el ca superior poate sa-mi plateasca el un astfel de training?
Trebuie sa va mai spun ca seful meu cerea sa fac niste lucruri ilegale, in momentul cand mi-am dat seama am refuzat si astfel a venit aceasta mustrare.
Dupa primul termen m-am adresat countryului prin avocatul care ma reprezinta , exprimand dorinta de a lamuri aceasta situatie neplacuta. Nu au dat nici un raspuns si la termenul urmator nu s-au mai prezentat....
Daca aveti vreun sfat pentru mine, va multumesc, sunt realmente ingrozita si nu stiu ce sa fac....
Am primit o mustrare (mail pe adresa de firma,de la seful meu -adresa lui de firma) prin care seful meu spunea ca am incalcat grav regulamentul de ordine interioara (dar despre care eu am aflat mult mai tarziu-nu l-am semnat), "daca nu ai clar in minte ..." ( asa se exprima), sa le comunic pt a beneficia de un training.
Am contestat in instanta, iar la primul termen, prin avocatul lor,au spus ca ei nu stiu despre acest lucru, si ca este un "avertisment personal".Deasemeni au facut referire la faptul ca i-am pus la cheltuieli,fiind nevoiti sa angajeze avocat....
La urmatorul termen, nu s-au prezentat. Chiar nu au nici o raspundere pt aceasta mustrare data clar abuziv de seful meu?
Buna seara,
Concediul medical pentru ingrijire copil bolnav cu varsta de 6 ani si 7luni se cumuleaza cu numarul de zile de concediu medical al mamei? Exista in codul muncii un articol care sa specifice daca da sau nu?
Multumesc