avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hartuire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hartuire

Buna ziua,
Cum pot demonstra ca dorind sa-mi desfasor activitatea conform Regulamentului de ordine interioara, il sun pe superiorul meu direct, pentru diverse situatii punctuale si acesta nu raspunde nici la telefon, nici la SMS, nici la mailuri .
Va multumesc,
Smaky
Cel mai recent răspuns: Smaky , utilizator 19:13, 3 Octombrie 2010
cui sa demonstrati?
aveti posibilitatea informarii, in scris, a conducerii societatii cu cele aratate in mesaj.
Incercati sa detaliati mai multe in legatura cu situatia relatata pentru a primi raspunsuri la obiect.
De fapt ce doriti dvs sa intreprindeti ?
Pai, a-ti pus o intrebare care are raspunsul in ea. Demonstratia se face tocmai prin acele telefoane, SMS-uri, mail-uri, etc... =D>
SMS-urile le pot salva dar cum demonstrez ca il sun pe sef si acesta nu raspunde. Timp apel: 00:00. Pe desfasurator apare ?
E foarte important.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Nedeclarare punct de lucru Mariussuciu Mariussuciu Buna ziua, Am o firma care presteaza servicii de intermediere online pe baza de comision. Clientul ma suna pe telefon sau imi da mail, si eu ii raspund - ... (vezi toată discuția)
Amenintare laura93921 laura93921 Buna ziua. As ruga frumos pe cine poate sa ma ajute si pe mine cu un sfat ca sunt in pragul dipararii. Am plecat in Marea Britanie in urma cu 6 luni moment in ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a raspunde la telefon creditorului (ifn) Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Am un contract de creditare la o institutie IFN. Ma straduiesc din ianuarie 2015 sa aduc un contract pe linia normala contractuala (am avut o ... (vezi toată discuția)