Sunt casatorita de 10 ani.Sotul meu a mai fost casatorit si are 2 copii majori carora le-a lasat mostenire prin notariat apartamentul in care locuim in prezent ,cu conditia ca copii sa ma lase sa stau in el dupa decesul sotului meu.Copii sunt casatoriti si locuiesc in alt oras.Va rog sa-mi spuneti daca ma pot da afara din casa dupa moartea sotului.Va multumesc mult!
sunt avocat din anul1990,dar mi-am suspendat activitatea temporar pe o perioada de timp,va rog sa-mi spuneti daca perioada suspendata este luata in considerare ca vechime in avocatura.,ar fi vorba de o vechime de 25 de ani daca se ia in calcul si perioada de suspendare temporara.va multumesc mult!
sunt in situatia de a da divort,dar pana la pronuntarea divortului(nu pe calea amiabila)ma lovesc de o situatie pe care nu stiu cum s-o gestionez,sa nu se mai intample...avem o garsoniera cumparata pe numele amandorora si pe care am inchiriat-o,iar acum de cand au intervenit neintelegeri sotul meu incaseaza banii fara sa-mi spuna ,contractul este facut intre sotul meu si chirias.,ce se poate face in aceasta situatie?va multumesc mult.
sunt hotarata sa dau divort,dar pana sa obtin divortul este cale lunga(el nu vrea sa ne inteleg in privinta impartirii bunurilor comune)este vorba de masina noastra pe care o foloseste numai el,eu nu am carnet de conducere,ce-as putea face ca el sa nu mai poata folosi masina pina la impartirea bunurilor?va multumesc mult!!!
Am fost casatorita si din aceasta casatorie a rezultat o fata.Casatoria nu a mers si am divortat iar ulterior m-am recasatorit si sunt si astazi casatorita de 40 de ani.Din a 2-a casatorie nu am avut copii,iar fata rezultata din prima casatorie nu a fost infiata de sotul meu.Va rog sa-mi spuneti in cazul decesului sotului meu si al meu , cumnata mea(sora sotului meu) ar avea drept la mostenire,un apartament cumparat cu cel de-al doilea sot.Ce trebuie sa fac ca fata mea sa ramana cu apartamentul.Va multumesc mult!