avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Vechime in avocatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Vechime in avocatura

sunt avocat din anul1990,dar mi-am suspendat activitatea temporar pe o perioada de timp,va rog sa-mi spuneti daca perioada suspendata este luata in considerare ca vechime in avocatura.,ar fi vorba de o vechime de 25 de ani daca se ia in calcul si perioada de suspendare temporara.va multumesc mult!
Ultima modificare: Duminică, 26 Iulie 2015
Elena Adochitei, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:03, 27 Iulie 2015
Nu constituie vechime in profesia de avocat acea perioada.
Ultima modificare: Duminică, 26 Iulie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Pentru ce va trebuie vechime in avocatura?
pentru a-mi calcula vechimea in munca
In perioada suspendarii nu ati lucrat.
De aceea nu se poate lua in seama...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am niste nelamuri in legatura cu calculul vechimii ... Catalina2021 Catalina2021 Buna ziua, am niste nelamuri in legatura cu calculul vechimii la locul de munca. E vorba de un post de cercetator stiintific intr-o institutie de stat (un ... (vezi toată discuția)
Ccc si vechimea in munca ( calcul spor de vechime munca) ana500 ana500 Buna ziua . Luminati-ma va rog si pe mine , ca mi s-au mai dus din neuroni in CCC ( peste aprox 2 saptamini ma intorc la munca din CCC). Am o colega la ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dianab2000 dianab2000 daca cineva isi ia concediu fara plata pentru doi ani si apoi se intoarce pe post, la calcularea salariului nu i se mai ia in considerare vechimea dinainte de ... (vezi toată discuția)